Τρεις επιθέσεις κατά ανδρών της ΕΛ.ΑΣ. σε χρονικό διάστημα δύο ωρών

ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΒΡΑΔΥ
Τρεις επιθέσεις κατά ανδρών της ΕΛ.ΑΣ. σε χρονικό διάστημα δύο ωρών

Τρεις διαδοχικές επιθέσεις με πέτρες και μπουκάλια δέχθηκε σε χρονικό διάστημα δύο ωρών η διμοιρία των ΜΑΤ έξω από τα γραφεία του ΠαΣοΚ στην οδό Χαριλάου Τρικούπη. Οι επιθέσεις από τις ομάδες των νεαρών καταγράφηκαν στις 22:40 το βράδυ της Κυριακής και οι άλλες δύο, στις 00:33 και 00:40, τα ξημερώματα της Δευτέρας. Δεν καταγράφηκαν τραυματισμοί και ζημιές.

Στο μεταξύ επιθέσεις με βόμβες μολότοφ και πέτρες καταγράφηκαν το βράδυ του Σαββάτου, στο Υπουργείο Πολιτισμού και στην οδό Νοταρά. Η πρώτη επίθεση εξελίχθηκε στις 21:30, όταν μία ομάδα 4-5 ατόμων εμφανίστηκε από την οδό Ζαΐμη και εκτόξευσε ισάριθμες βόμβες μολότοφ προς την είσοδο του υπουργείου Πολιτισμού στην οδό Μπουμπουλίνας . Ο αστυνομικός φρουρός ειδοποίησε το κέντρο και λίγο αργότερα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έφθασαν στην περιοχή. Από την επίθεση υπέστη ζημιές ένα αυτοκίνητο με ιταλικές πινακίδες κυκλοφορίας.

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα μία ομάδα περίπου 30 ατόμων κινήθηκε στην περιοχή αναζητώντας, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, σημεία προκειμένου να εκδηλώσει επιθέσεις. Οι νεαροί κινήθηκαν στην οδό Τοσίτσα, με κατεύθυνση την Πλ. Εξαρχείων, όταν στην οδό Νοταρά επιτέθηκαν με πέτρες και ξύλα εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων χωρίς να καταγραφούν τραυματισμοί ή ζημιές.  

thetoc.gr