Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:54 | 24/01/2021

Συνελήφθησαν, χθες (23-01-2021) το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, τρεις ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων για μεταφορά ποσότητας ναρκωτικών ουσιών, οι αστυνομικοί της προαναφερόμενης Υπηρεσίας εντόπισαν τον έναν δράστη στον σταθμό υπεραστικών λεωφορείων της πόλης, κατά την αποβίβασή του από λεωφορείο προερχόμενο από την Αθήνα.

Κατά τον έλεγχο που του διενεργήθηκε, κατελήφθη να κατέχει ένα σακίδιο με ποσότητα κάνναβης, βάρους -114,7- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε, την οποία, όπως πρόεκυψε, προόριζε για τον δεύτερο δράστη που τον ανέμενε πεζός σε κοντινό σημείο.

Επιπλέον, μέσα σε σταθμευμένο σε κοντινή απόσταση Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο του δεύτερου δράστη, εντοπίστηκε ο τρίτος συλληφθείς, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης, βάρους -2,66- γραμμαρίων.

Κατασχέθηκαν ακόμη τρία κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των -70- ευρώ που βρέθηκαν συνολικά στην κατοχή του πρώτου και του δεύτερου συλληφθέντος.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis