Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:19 | 18/01/2020

Στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) του Αστυνομικού Τμήματος Κοζάνης, συνελήφθησαν προχθες (16-01-2020) τις μεσημβρινές ώρες στην Κοζάνη, τρεις (3) αλλοδαποί, ηλικίας 29, 30 και 38 ετών, για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών, περί όπλων και περί αλλοδαπών, σε τρεις (3) διαφορετικές περιπτώσεις.

Αναλυτικότερα:

  •  Τις μεσημβρινές ώρες της 16-01-2020 στην Κοζάνη, από προαναφερόμενους αστυνομικούς, συνελήφθη 30χρονος αλλοδαπός, διότι βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και ένας μεταλλικός τρίφτης, ενώ όπως προέκυψε από την έρευνα παρέμενε παράνομα στη χώρα. Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης.
  •  Τις μεσημβρινές ώρες της 16-01-2020 στην Κοζάνη, από προαναφερόμενους αστυνομικούς, συνελήφθη 38χρονος αλλοδαπός, διότι βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο, που περιείχε καπνό και αποσπάσματα κάνναβης . Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης.
  •  Τις μεσημβρινές ώρες της 16-01-2020 στην Κοζάνη, από προαναφερόμενους αστυνομικούς, συνελήφθη 29χρονος αλλοδαπός, διότι βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία μεταλλική πτυσσόμενη ράβδο, ενώ όπως προέκυψε από την έρευνα παρέμενε παράνομα στη χώρα. Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Κοζάνης.

Οι συλληφθέντες με τις δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis