Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:29 | 06/07/2016

Κλειστά στόματα συναντούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που ερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε βαριά ένας 33χρονος Αφγανός κρατούμενος στις φυλακές Δομοκού, όπου ήδη έγιναν τρεις συλλήψεις. Η «Ομερτά» δεν αφήνει τους συγκρατούμενούς του να αποκαλύψουν το κίνητρο του μαχαιρώματος. 

Ολα δείχνουν, πάντως, ότι ο νεαρός αλλοδαπός ήταν θύμα διένεξης αντίπαλων ομάδων που διακινούν ναρκωτικά στο σωφρονιστικό κατάστημα. Άλλωστε, συμμετείχε σε  συμπλοκή μεταξύ δυο Αλβανών και ενός Έλληνα κρατουμένων κατά τη διάρκεια του προαυλισμού, όταν δέχθηκε χτύπημα με αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα αυτοσχέδιο μαχαίρι το οποίο κάποιοι φρόντισαν να «εξαφανίσουν» για να μην βρεθεί!

Πάντως, κατά τις έρευνες στα κελιά των τεσσάρων κρατουμένων βρέθηκαν διάφορα αυτοσχέδια μαχαίρια από μέταλλο και σπασμένο γυαλί και ένα σουβλί που ερευνάται πώς βρέθηκαν στην κατοχή τους! Οι τρεις εμπλεκόμενοι συνελήφθησαν, αλλά η έρευνα στις φυλακές Δομοκού συνεχίζεται για να διαπιστωθεί ποιος τον τραυμάτισε τον 33χρονο που νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο Λαμίας, χωρίς να έχει δώσει ακόμη κατάθεση λόγω της κατάστασής του. 

 

www.protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis