Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:59 | 08/02/2021

Στην πόλη Ζλατοούστ της περιφέρειας του Τσελιάμπινσκ της Ρωσίας, εργάτες συνάντησαν μέσα στη νύχτα ένα παιδί, το οποίο τους είπε ότι πήγαινε στο σχολείο! Ένας από τους εργάτες πήγε το αγόρι στο σπίτι του, ενώ ο άλλος τράβηξε βίντεο από το περίεργο συμβάν.

[custom:google-ads]

«Είναι δύο η ώρα το πρωί. Στεκόμαστε στον δρόμο. Βλέπουμε να περπατάει ένα αγόρι με μια τσάντα. Τον ρωτάω: “Πού πας;” Μου λέει: “Στο σχολείο”!» σχολιάζει ο Σεργκέι, ο οδηγός του εκχιονιστικού και καλεί τους γονείς να... κοιτούν το ρολόι πριν στείλουν τα παιδιά τους έξω στον δρόμο.

Σύμφωνα με τον άνθρωπο που τράβηξε το βίντεο, ο συνεργάτης του πήγε το αγόρι μέχρι το διαμέρισμά του. Διαπίστωσε ότι οι γονείς του δεν ήταν μεθυσμένοι και τους παρέδωσε τον μαθητή. Οι γονείς ισχυρίστηκαν ότι το ρολόι τους είχε χαλάσει.

«Το παιδί δεν έχει καν κινητό μαζί του. Μπορούσε να συμβεί οτιδήποτε: Να πέσει, να σπάσει κάτι, σίγουρα έχετε ακούσει και για τους παιδόφιλους» αγανακτεί ο ίδιος.

Υπάρχουν αρκετά σχόλια κάτω από το δημοσιευμένο βίντεο σχετικά με το παράξενο λάθος με την ώρα.

«Μπέρδεψα τον ήχο του ξυπνητηριού με αυτόν του μηνύματος και παραλίγο δεν σήκωσα τη μικρή στις 3:30 για να πάει στο σχολείο. Ευτυχώς, σκέφτηκα να κοιτάξω τον καιρό και είδα την ώρα» έγραψε η Σβετλάνα.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis