Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:48 | 25/02/2017

Σοβαρά τραυματισμένος ανασύρθηκε μέσα από το όχημά του Ροδίτης οδηγός, ο οποίος έχασε τον έλεγχο του Ι.Χ. που οδηγούσε, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με σφοδρότητα με δέντρο.

Το ατύχημα που άφησε άναυδους όσους βρέθηκαν στο σημείο, σημειώθηκε επί της Ρόδου – Λίνδου, λίγο πριν το κέντρο Υγείας Αρχαγγέλου.

Από τα πρώτα στοιχεία που συγκέντρωσε η Αστυνομία, προκύπτει ότι ο οδηγός που κατευθυνόταν από τα Κολύμπια προς τον Αρχάγγελο, έχασε τον έλεγχο του οχήματος, βγήκε εκτός του δρόμου και «καρφώθηκε» σε πεύκο.

Με τη βοήθεια του ΕΚΑΒ και διερχόμενων οδηγών απεγκλωβίστηκε ο οδηγός, ο οποίος και διακομίστηκε στη συνέχεια στο νοσοκομείο της Ρόδου.

Παρά την γρήγορη κινητοποίηση των διασωστών του ΕΚΑΒ και την άμεση βοήθεια που του προσέφερε ο κόσμος, ο άτυχος οδηγός ηλικίας 87 ετών κατέληξε τελικά λίγο μετά τις 5 το απόγευμα στο νοσοκομείο της Ρόδου.

Σε επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΛΑΣ για το χθεσινό θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα στον Αρχάγγελο, αναφέρει τα εξής:

Την 24-02-2017/14.45’ στο 29ο χλμ της ε.ο. Ρόδου-Λίνδου Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο οδηγούμενο από 87χρονο ημεδαπό εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε δέντρο με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού. Τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος ερευνώνται από το Τμήμα Τροχαίας Ρόδου.

Διαβάστε περισσότερα στο rodiaki.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis