Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:20 | 31/01/2017

Με αίμα βάφτηκε για άλλη μια φορά η άσφαλτος του νησιού μας όταν ένας ακόμη συμπολίτης μας άφησε την τελευταία του πνοή, ενώ ένα άλλος τραυματίστηκε σοβαρά μετά από τροχαίο δυστύχημα. Το τραγικό περιστατικό συνέβη νωρίς σήμερα το βράδυ, στην περιοχή του Βανάτου. Το δυστύχημα έγινε στην επαρχιακή οδό Ζακύνθου-Αλυκών, κοντά στο Δημοτικό Κατάστημα (στο ύψος του καταστήματος αγροτικών εφοδίων Βλαχιώτη), γύρω στις 19:45.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που είχε συγκεντρώσει η Τροχαία Ζακύνθου, δυο άνδρες 52 και 39 ετών αντίστοιχα, υπήκοοι Μεγάλης Βρετανίας που επέβαιναν σε ένα Jeep Wrangler  εξετράπησαν του οδοστρώματος και έπεσαν σε τράφο προσκρούοντας στο παλιό γιοφύρι. Αμέσως στο σημείο εκτός από την Τροχαία έφτασαν οχήματα της Πυροσβεστικής προκειμένου να τους απεγκλωβίσουν καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να τους παραλάβει και μεταφέρει στο Νοσοκομείο. Κατά τον απεγκλωβισμό διαπιστώθηκε ότι ο ένας από τους δυο αν και αιμόφυρτος είχε τις αισθήσεις του, σε αντίθεση με τον άλλο που έδειχνε να μην έχει καμιά επαφή με το περιβάλλον.

Μετά την μεταφορά τους στο νοσοκομείο για μεν τον 52χρονο διαπιστώθηκε ο θάνατός του, για δε τον άλλο νοσηλεύεται. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το δυστύχημα παραμένουν άγνωστες και εξετάζονται από το Ανακριτικό της Τροχαίας, σύμφωνα με τις καταθέσεις και τις μαρτυρίες διερχόμενων οδηγών και επαγγελματιών της περιοχής.

Διαβάστε περισσότερα στο imerazante.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis