Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
07:57 | 09/08/2020

Περαστικά στον συνάδελφο της ΥΑΤ που τραυματίστηκε αρκετά σοβαρά χθες σε τροχαίο.

Ένα μεγάλο μπράβο στους συναδέλφους της ΔΙΑΣ και ειδικότερα στον Τσομπανιδη Δήμο όπου περνώντας από το σημείο κατά την διάρκεια περιπολίας προσέφεραν άμεσα τις πρώτες βοήθειες στον συνάδελφο περιοριζοντας σημαντικά την αιμορραγία μέχρι να αφιχθεί το ΕΚΑΒ.

Η σημαντική αυτή ενέργεια οφείλεται καταρχήν στην άψογη δουλειά που γίνεται στην εκπαίδευση της Άμεσης Δράσης και ειδικότερα από τον συνάδελφο Στεφανίδη Δημήτριο που εκπαιδεύει τους συναδέλφους σε τραύματα μάχης και στον Δήμο ο οποίος με προσωπικά χρήματα έφτιαξε αυτό το απαραίτητο kit πρώτων βοηθειών.

Στην εποχή που όλα πάνε μπροστά στην Αστυνομία δυστυχώς κάποιοι αρνούνται πεισματικά να εξελιχθούμε

Ως ένωση εδώ και καιρό έχουμε προτείνει η συγκεκριμένη εκπαίδευση να γίνεται σε όλους τους συναδέλφους της ΓΑΔΘ και το κράτος επιτέλους να θεσπίσει κονδύλι για την αγορά των συγκεκριμένων υλικών που ΣΩΖΟΥΝ ΖΩΕΣ.

Εμείς ως Ένωση και kit έχουμε προσφέρει σε ΔΙΑΣ Ζ ΟΠΚΕ ΕΚΑΜ ΥΑΤ ΥΜΕΤ και εκπαίδευση και σεμινάρια οργανώσαμε.

Καιρός να κάνουν και αυτοί οι οποίοι είναι επιφορτισμένοι με αυτόν τον τομέα όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να πάμε μπροστά προς όφελος πολιτών και αστυνομικών

Υ. Γ. Τέτοιες αξιέπαινες ενέργειες πρέπει να δημοσιοποιούνται από την ίδια την Ηγεσία ώστε να γνωρίζουν οι πολίτες ότι κοντά τους σε μία δύσκολη στιγμή έχουν άρτια εκπαιδευμένους Αστυνομικούς οι οποίοι ως πρώτοι ανταοκρινόμενοι στα συμβάντα μπορούν να προσφέρουν πρώτες βοήθειες που σώζουν ζωές

ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ Θεόδωρος
Πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και υπαίθριες δραστηριότητες

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis