Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:44 | 19/03/2017
Το Σάββατο, 11 Μαρτίου 2017 και ώρα 10:30, τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής, Β’ Αντιπρόεδρος, Ηλίας ΒΡΕΝΤΑΣ, και Ταμίας, Νίκος ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ, πραγματοποίησαν συνάντηση με το Διευθυντή της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, Α/Δ’ κ. Νικόλαο ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗ, όπου συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τα  Τμήματα Τροχαίας Ελληνικού και Κερατέας.
 
Το τελευταίο διάστημα παρατηρείται το φαινόμενο αστυνομικοί των ανωτέρω Υπηρεσιών να καλούνται να ενισχύσουν με μέτρα άλλες Διευθύνσεις, το αντικείμενο και το είδος των οποίων δεν έχει καμία απολύτως σχέση με αυτό της Τροχαίας (π.χ. γήπεδα, μεταγωγές, κ.τ.λ.). Είναι αδιανόητο και αναποτελεσματικό, τροχονόμος του Τ.Τ. Κερατέας να καλείται να ενισχύσει τη Δ/νση Μεταγωγών στα Δικαστήρια της Ευελπίδων, τόσα χιλιόμετρα μακριά από την έδρα της Υπηρεσίας του, όταν μάλιστα δεν υφίσταται δημόσια συγκοινωνία.
 
Ένα άλλο σημαντικό πρόβλημα αποτελεί η έλλειψη προσωπικού που παρουσιάζουν αυτές οι δύο Υπηρεσίες. Συγκεκριμένα, μόνο το Τμήμα Τροχαίας Ελληνικού έχει τριάντα (30) άτομα αποσπασμένα σε διάφορες Υπηρεσίες της Αττικής. Εδώ θα πρέπει να σημειωθεί επίσης ότι οι Δόκιμοι Αστυφύλακες που είχαν συνεισφέρει, κατά κοινή ομολογία, τα μέγιστα τους τελευταίους μήνες, δυστυχώς επέστρεψαν, με τη λήξη της απόσπασης τους, εξ ολοκλήρου στα Τμήματα Τάξης. Παρά τις ενέργειες που έγιναν από τον Α/Δ’ κ. Νικόλαο ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗ, δεν υπήρξε σχετική μέριμνα μέχρι σήμερα ώστε να παραταθεί η απόσπαση των Δοκίμων Αστυφυλάκων, έστω για ένα μέρος αυτών, στη Δ/νση Τροχαίας Αττικής.
 
Από την πλευρά του ο κύριος Διευθυντής συμφώνησε ότι πρέπει να δοθούν άμεσα λύσεις στα προβλήματα που έχουν προκύψει, ώστε οι Υπηρεσίες της Τροχαίας να συνεχίσουν να αποτελούν πόλο έλξης για τους αστυνομικούς.
 
Η Ένωση αστυνομικών υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής θα συνεχίσει να βρίσκεται έμπρακτα δίπλα στον καθημερινά δοκιμαζόμενο συνάδελφο, έχοντας ως μοναδικό σκοπό την καλυτέρευση των συνθηκών εργασίας του.
 

Για το Δ.Σ.
                         -Ο-                                                                                  -Ο-
                   Πρόεδρος                                                                  Γεν. Γραμματέας
 
        ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος                                                ΚΑΚΑΒΑΣ Μαρίνος    
                   6978079503                                                                             6977665820

 
 
 
 
 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis