Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:49 | 07/11/2015

Ένας τροχονόμος που έχει εμφανιστεί το τελευταίο χρονικό διάστημα στην Πρέβεζα, έχει πάρει στα ζεστά την αποστολή του και έχει γίνει φόβος και τρόμος των οδηγών αλλά και των συνεπιβατών δικύκλων.

Κινείται συνήθως με τη μηχανή του στη Λεωφόρο Ειρήνης και στη Λεωφόρο Ιωαννίνων και δεν χαρίζεται ούτε σε άντρες, ούτε σε γυναίκες.

Πληροφορίες λένε ότι κόβει ένα μπλοκάκι κλήσεις κάθε μέρα και είναι πολύ αποδοτικός για το ελληνικό δημόσιο.

Σταματάει κανονικά τα μηχανάκια και εάν δεν υπάρχει άλλη παράβαση, γίνεται από τον τροχονόμο  η γνωστή ερώτηση «γιατί δεν φοράς κράνος;» και κόβεται κλήση. Και ορθά βέβαια, αφού έχει αποδειχθεί ότι το κράνος σώζει ζωές.

Η ιδιαιτερότητα του συγκεκριμένου τροχονόμου που τον κάνει να ξεχωρίζει, γι΄αυτό τον κάνουμε και θέμα, είναι ότι κρατάει τεφτέρι.

Δηλαδή, έχει ένα τεφτέρι (μπλοκάκι) όπου συνήθως γράφει τα ονόματα όσων εντοπίζονται για πρώτη φορά χωρίς κράνος, τους κάνει σύσταση και την επόμενη φορά που θα εντοπιστούν χωρίς κράνος, τους κόβει τη «λυπητερή» .

Ο κανόνας βέβαια έχει και εξαιρέσεις, όπου τα πρόστιμα κόβονται μία και έξω.

Κάποιοι λένε ότι αποτελεί… μετεμψύχωση ακροδεξιού πρώην τροχονόμου της Πρέβεζας, αλλά το γεγονός ότι κάνει σωστά τη δουλειά του, δεν μπορεί να αμφισβητηθεί.

Βέβαια, παρά το γεγονός ότι κόβονται δεκάδες κλήσεις, δεν έχει μειώσει την παραβατικότητα και καθημερινά βρίσκονται συμπολίτες που δεν φοράνε κράνος και παίρνουν τα πρόστιμα.

Οι διαμαρτυρίες των μηχανόβιων πέφτουν βροχή αλλά ο τροχονόμος δεν πτοείται … αφού είναι προγραμματισμένος να κόβει κλήσεις και δεν «χαλαρώνει» με τίποτα.

Οπότε, δείξτε προσοχή. Η Λεωφόρος Ειρήνης είναι σε… εμπόλεμη κατάσταση.

Όσοι και όσες περνάτε από εκεί με δίκυκλο… όπλα, μπαλάσκες, κράνη, αναλάβετε!

http://prevezaposto.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis