Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:30 | 07/04/2018

Τη σταδιακή εγκληματική επάνοδο περίπου 400-500 ελλήνων κι αλλοδαπών κακοποιών που πλαισίωναν περίπου 70-80 πολυμελείς εγκληματικές οργανώσεις (κυρίως με Καλάσνικοφ), οι οποίες είχαν εξαρθρωθεί την περίοδο 2008-2014, φοβούνται στην ΕΛ.ΑΣ. ύστερα κι από τον σοβαρό τραυματισμό του 52χρονου επιχειρηματία Αλέξανδρου Σταματιάδη που πυροβολήθηκε, προ πενθημέρου, από δύο ληστές οι οποίοι εισέβαλαν στο σπίτι του στην Κηφισιά.

[custom:google-ads]

Ο άτυχος 52χρονος που προσπάθησε ν’ αντισταθεί χτυπήθηκε πισώπλατα και πυροβολήθηκε από δύο κουκουλοφόρους ληστές, οι οποίοι πιθανόν είχαν και συνεργούς.
Παράλληλα οι αστυνομικοί ερευνούν το ενδεχόμενο δράστες της αιματηρής ληστείας να είναι κυρίως αλλοδαποί, μέλη συμμοριών που είχαν εξαρθρωθεί την περίοδο 2016-2017, οι οποίοι είχαν διαφύγει στην Αλβανία και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Με πλέον χαρακτηριστική υπόθεση την εξάρθρωση, περίπου έναν χρόνο πριν, από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής συμμορίας αλβανών κακοποιών που είχαν ληστέψει εννιά σπίτια – σε βόρεια και νότια προάστια – γνωστών επιχειρηματιών και κοσμικών, είχαν πυροβολήσει κατά τη διάρκεια ληστείας στη Βούλα, όταν ένας ένοικος είχε αντισταθεί, ενώ δεν είχαν διστάσει ν’ ανοίξουν πυρ κι εναντίον αστυνομικών της ΔΙΑΣ στο Καματερό.

Διαβάστε ολόκληρο το ρεπορτάζ εδώ

 in.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis