Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:44 | 31/01/2018

- Σε ανάλυση των δεδομένων από το κινητό του αρχηγού της συμμορίας της κοκαΐνης προχωρούν οι αστυνομικοί - Ραγδαίες εξελίξεις μετά τη σύλληψη μελών της σπείρας που μοίραζε ναρκωτικά σε στέκια της Αθήνας και στο Κολωνάκι - Τρανταχτά ονόματα στην ατζέντα του “γιατρού” της κόκας, όπως ονόμαζαν τον αρχηγό της σπείρας

Πολλοί επώνυμοι Αθηναίοι θα χάσουν τον ύπνο τους όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία ανάλυσης τηλεφωνικών συνομιλιών της συμμορίας του “γιατρού”, που μοίραζε κόκα αρίστης ποιότητας στα καλά στέκια της Αθήνας και στο Κολωνάκι.

Όπως αποκάλυψε το NewsIt.gr, η Ασφάλεια Αττικής προχώρησε στην εξάρθρωση 11μελούς σπείρας που ιδιαίτερα τα Σαββατοκύριακα “όργωνε” το Κολωνάκι μοιράζοντας κοκαΐνη κατά παραγγελία του φερόμενου Αρχηγού της συμμορίας με το προσωνύμιο ο “γιατρός”.

[custom:google-ads]

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην ανάλυση των τηλεφωνικών συνομιλιών που προχωρούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας ήδη έχουν εντοπίσει μια γνωστή ηθοποιό, η οποία παίρνει τηλέφωνο τον “γιατρό” προκειμένου να προμηθευτεί δόσεις κοκαΐνης και χασίς.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, πρόκειται για γνωστή τηλεοπτική ηθοποιό, η οποία έχει κάνει καριέρα και στο θέατρο και τα τελευταία χρόνια διατηρεί χαμηλό προφίλ, χωρίς να απασχολεί ιδιαίτερα τις κοσμικές στήλες.

Επίσης, ανάμεσα στους πελάτες του δαιδαλώδους κυκλώματος που είχε στήσει ο “γιατρός”, φέρεται και ένας γνωστός “P.R.”, υπεύθυνος Δημοσίων σχέσεων δηλαδή σε νυχτερινά κέντρα, αλλά και σε γνωστά μοντέλα, ο οποίος συχνά πυκνά απασχολεί τις κοσμικές στήλες με τις εμφανίσεις του σε πάρτι επωνύμων, ενώ τα καλοκαίρια λόγω τις εργασίας του κατοικοεδρεύει στην Μύκονο.

Και ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει “συλληφθεί” από τον “υπέρ κοριό” της ΕΛ.ΑΣ να συνομιλεί με τον περιβόητο “γιατρό”, προκειμένου να προμηθευτεί δόσεις κοκαΐνης και μάλιστα έναντι του ποσού των 100 ευρώ ανά γραμμάριο.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης, όσο “περπατά” η έρευνα στις συνομιλίες που κατέγραψε ο “κοριός”, όλο και νέα ονόματα θα προστίθενται στο μακρύ κατάλογο του πελατολογίου που είχε καταφέρει να δημιουργήσει ο περιβόητος “γιατρός” την εποχή που κινούνταν με άνεση στα σαλόνια και τα γνωστά κλαμπ της Αθήνας, συνοδευόμενος από αιθέριες υπάρξεις.

Οι έρευνες των Αστυνομικών της Ασφάλειας συνεχίζονται, καθώς ο “γιατρός”, παρά το γεγονός πως εξαρθρώθηκε ολόκληρη η ομάδα του, αυτός κατάφερε να διαφύγει και πλέον οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.

Επίσης και όσον αφορά στην ανάλυση των τηλεφωνικών συνομιλιών που αποτελούνται από δεκάδες cd, έχουν ήδη παραδοθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ο οποίος έπειτα από την ολοκλήρωσή της κύριας ανάκρισης για τα βασικά μέλη του κυκλώματος, θα ξεκινήσει να καλεί και τους πελάτες του κυκλώματος του περιβόητου “γιατρού”.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ Π. ΠΑΝΟΥ

newsit.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis