Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:34 | 29/12/2020
Η  Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας και οι Αστυνομικές Διευθύνσεις της, στο πλαίσιο των φετινών Εορτών, προγραμμάτισαν και υλοποίησαν δράσεις κοινωνικού – φιλανθρωπικού χαρακτήρα.
 
Κοινωνικές δράσεις πραγματοποίησαν και οι Διευθύνσεις Αστυνομίας Βοιωτίας, Ευβοίας, Ευρυτανίας και Φωκίδας, όπου ομοίως προσέφεραν τρόφιμα, είδη ένδυσης και άλλα αγαθά, που συγκέντρωσε το αστυνομικό προσωπικό τους, ως μία συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης, συμπαράστασης και αγάπης προς τους συνανθρώπους μας, οι οποίοι τα έχουν ανάγκη.

Ειδικότερα, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευβοίας, Ταξίαρχος Απόστολος Κουφός, προσέφερε τρόφιμα και είδη ένδυσης, σε εκπρόσωπο του μη κερδοσκοπικού οργανισμού «το Χαμόγελο του Παιδιού», που εδρεύει στη Χαλκίδα.

Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευρυτανίας, Αστυνομικός Διευθυντής Χρήστος Μουτσώκος, προσέφερε τρόφιμα, είδη γενικής χρήσης και καθαριότητας, για τη ενίσχυση του Φιλόπτωχου Ταμείου της Ενορίας Αγίων Ευρυτάνων Καρπενησίου.

Ο Υποδιευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας, Αστυνομικός Διευθυντής Κωνσταντίνος Τοπάλης, παρέδωσε στο Γηροκομείο Ορθοδόξου Χριστιανικής Ενώσεως Κυριών στη Θήβα, τρόφιμα και είδη καθαριότητας.

Τέλος, ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Χρήστος Κυρίτσης του Επιτελείου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φωκίδας, παρέδωσε τρόφιμα και είδη ένδυσης, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Δελφών.

Η Ελληνική Αστυνομία, καθ’ όλη την διάρκεια της εορταστικής περιόδου, θα βρίσκεται στο πλευρό των συμπολιτών μας με σκοπό, όπως πάντα, να επιτελέσει την αποστολή της, που δεν είναι άλλη, από την προστασία του κοινωνικού συνόλου, τη διαφύλαξη της σωματικής ακεραιότητας και της περιουσίας του. Αυτές οι Άγιες Ημέρες της Γεννήσεως του Θεανθρώπου, αναδεικνύουν πάνω από όλα την ελπίδα, την αγάπη και την αλληλεγγύη για τον συνάνθρωπό μας.
 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis