Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:59 | 04/04/2017

Ούτε έναν ούτε δύο ούτε τρεις! Ζωή να' χουν οι περιφερειάρχες του Λιμενικού Σώματος στην Κρήτη αλλάζουν με ρυθμό πολυβόλου, αφού μεσα σε ενα χρόνο άλλαξαν 5 τον αριθμό!

Η αρχή έγινε με τον κ. Μανωλάκο που έφυγε αιφνιδιαστικά, δίνοντας τη θέση του προσωρινά στον τότε λιμενάρχη Ηρακλείου Δημήτρη Σαιτάκη, ο οποίος έδωσε τη σκυτάλη στον κ. Σπανό, που έμεινε μία (!) μέρα όλη κι όλη στο πόστο του περιφερειακού διοικητή λιμενικών υπηρεσιών Κρήτης, πριν πάρει μετάθεση για το γραφείο του Υπουργού στην Αθήνα!

Όμως οι μετακινήσεις δεν ήταν μόνον αυτές: στη θέση του Σπανού ήλθε ο Βασίλης Σιγούρος ο οποίος πριν στεγνώσει το μελάνι της μετακίνησης του μετατίθεται, όπως ήδη είχε προαναγγείλει το cretalive από την Κυριακή, στην άγονη θέση της Επιθεώρησης Εμπορικών Πλοίων στην Αθήνα.

Στη θέση του τοποθετείται ο κ. Γιώργος Αλεξανδράκης ο οποίος είχε υπηρετήσει στο παρελθόν ξανά στο Ηράκλειο ως υπό λιμενάρχης. Το αξιοσημείωτο πάντως είναι πως ενώ η θέση του περιφερειακού στο λιμενικό στην Κρήτη προβλέπει θέση Αρχιπλοιάρχου, για δεύτερη φορά φέρνουν στο νησί Λιμενικό με βαθμό Πλοιάρχου, επιδεικνύοντας σαφώς διάθεση να υποβαθμίσουν την εν λόγω υπηρεσία αλλά και μια διάκριση εις βάρος της Κρήτης από την ηγεσία του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας.

Στις νέες τοποθετήσεις σημειώστε ακόμα πως τοποθετείται ως υποδιοικητής της Περιφέρειας ο μέχρι σήμερα Λιμενάρχης Αγίου Νικολάου Σπύρος Αγγελάκης και στη θέση του τοποθετείται η μέχρι σήμερα υπό λιμενάρχης κ. Δήμητρα Χασιώτη. 

Πάντως συζητείται ήδη έντονα στους αξιωματικούς του λιμενικού στην Κρήτη, η τοποθέτηση του κ. Αλεξανδράκη ως Περιφερειακού, καθώς το διάστημα που είχε υπηρετήσει ως υπολιμενάρχης Ηρακλείου, έφυγε από το νησί μετά την εμπλοκή του σε ένα δυσάρεστο περιστατικό με νυν λιμενάρχη που υπηρετεί στην Κρήτη και που η υπόθεση αυτή κατέληξε να απασχολήσει τα ανώτατα πειθαρχικά όργανα του σώματος... άραγε πως θα μπορέσουν, εάν τα καταφέρουν να συνεργαστούν πλέον οι δυο τους;

cretalive.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis