Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:58 | 21/04/2017

"Στη Βενεζουέλα δεν υπάρχει δικτατορία. Υπάρχει εκλεγμένος πρόεδρος, εκλεγμένη κυβέρνηση, υπάρχει κρίση και σύγκρουση" επισήμανε ο  βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, κληθείς να σχολιάσει την κατάσταση στη χώρα της Λατινικής Αμερικής.

Αίσθηση προκάλεσε όταν ρωτήθηκε για τους νεκρούς κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων και των συγκρούσεων και έκανε εμμέσως σύγκριση με την δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. 

«Να σας θυμίσω νεκρό είχαμε κι εμείς εδώ το 2008. Ένα νεαρό παιδί εκτελεσμένο από αστυνομικό» είπε ο κ. Μηταφίδης μιλώντας στο focusfm.gr .

Ο βουλευτής ανέφερε « είμαστε αντίθετοι με κάθε αντιδημοκρατική πρακτική και λογική καταστολής»..

"Αλληλέγγυος δεν είστε με τον λαό ο οποίος είναι στους δρόμους στη Βενεζουέλα και θέλει δημοκρατία;" ήταν το επόμενο ερώτημα στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος απάντησε: "Φυσικά. Στη χώρα αυτή δεν υπάρχει δικτατορία, εκτός αν τα έχετε μπερδέψει λιγάκι. Υπάρχει εκλεγμένος πρόεδρος, εκλεγμένη κυβέρνηση, υπάρχει κρίση και σύγκρουση. Αυτό είναι διαφορετικής ποιότητας, γιατί δεν πρέπει να πάσχουμε από πολιτική αχρωματοψία, με το τι συνέβη στη χώρα μας".

Στο σημείο αυτό ο δημοσιογράφος τόνισε πως "δεν έκανε δημοτικές εκλογές πέρυσι" και ο Τριαντάφυλλος Μηταφίδης τόνισε: "Κακώς που δεν τις έκανε. Τι θέλετε να μου πείτε τώρα; Είναι δυνατόν να με εγκαλείτε γι' αυτό;".

www.thetoc.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis