Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:10 | 06/05/2015

Από την ημέρα που ο ΣΥΡΙΖΑ έγινε κυβέρνηση, ο Γιάννης Πανούσης παρακαλάει τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να πάρει μέτρα προστασίας στο σπίτι του στην Κυψέλη. Αλλά εκείνος αρνείται για τα... παιδιά του.

«Ασ' το, Γιάννη, δεν θέλω εγώ τέτοια πράγματα έξω από το σπίτι μου» είναι η... μόνιμη απάντηση του πρωθυπουργού στα «παρακάλια» του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Πανούση.

Κι όταν του πρότεινε να σταθμεύει μόνιμα στην είσοδο της πολυκατοικίας του στην Κυψέλη μια κλούβα με μια διμοιρία των ΜΑΤ, πάλι εισέπραξε αρνητική απάντηση. Γιατί; Γιατί δεν ήθελε «να βλέπουν ΜΑΤ τα παιδιά».

«Με το ζόρι δέχθηκε να του τοποθετήσουμε μια σκοπιά, γιατί από πλευράς ασφαλείας η πρωθυπουργική οικία ήταν ξέφραγο αμπέλι», έλεγε ο Γιάνης Πανούσης.

Ο Αλέξης Τσίπρας μείωσε μόνος του κατά 50% τη δύναμη της αστυνομικής φρουράς του. Ο κ. Πανούσης, από την πλευρά του, εξέδωσε απόφαση με την οποία μείωσε τη δύναμη της φρουράς όλων των πρώην πρωθυπουργών και των αρχηγών των κομμάτων.

Επιπλέον, σκοπεύει να προσθέσει δυο-τρεις ακόμη αστυνομικούς στη φρουρά του Γιάνη Βαρουφάκη, «είτε ο Γιάνης το θέλει είτε όχι. Δεν μπορώ να κάνω αλλιώς ύστερα απ' αυτά που συνέβησαν στα Εξάρχεια», έλεγε.

Πηγή: ΒΗΜΑτοδότης,

iefimerida.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis