Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
00:14 | 30/01/2015

 

Πονοκέφαλο στην ΕΛ.ΑΣ προκαλεί η άρνηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και δυο υπουργών της κυβέρνησης να έχουν τα μέτρα φύλαξης που προβλέπει το πρωτόκολλο. Τσίπρας, Δρίτσας και Βούτσης δεν θέλουν αυξημένα μέτρα στις κατοικίες τους, αλλά και κατά την διάρκεια των μετακινήσεων τους.

Μάλιστα ο ίδιος ο πρωθυπουργός επέλεξε να μην έχει ολόκληρη την φρουρά που προβλέπει το πρωτόκολλο με σκοπό να μην διαταραχτεί η ζωή των κατοίκων στην γειτονιά της Κυψέλης όπου και διαμένει, μαζί με την συμβία του και τους δυο γιους του.

Επίσης και όσον αφορά στην εμφανή παρουσία των αστυνομικών ο κ. Τσίπρας ζήτησε από τους επιτελείς της ΕΛ.ΑΣ να μην υπάρχουν περιπολίες με χαρακτηρισμένα περιπολικά, προκειμένου η περιοχή να μην δείχνει στρατοκρατούμενη ενώ δέχτηκε αυτές οι περιπολίες να γίνονται με συμβατικά αυτοκίνητα της Ασφάλειας.

Το ίδιο επιθυμούν και ο υπέρ υπουργός Εσωτερικών κ. Βούτσης αλλά και ο συνάδελφος του κ. Δρίτσας οποίος αρνήθηκε να φυλάσσεται η κατοικία του προκειμένου να μην διαταραχτεί η ζωή των κατοίκων στην γειτονιά που διαμένει.

Πηγή:spirospero.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis