Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:40 | 25/01/2015

 

Σε ένα πανηγυρικό κλίμα στα Προπύλαια ο Αλέξης Τσίπρας δεσμεύτηκε για απόδοση δικαιοσύνης και ρήξη με το καθεστώς της διαπλοκής και της διαφθοράς και υποσχέθηκε ότι η νέα ελληνική κυβέρνηση θα διαψεύσει όλες τις Κασσάνδρες και η χώρα της θα αποκτήσει ξανά η χώρα τη χαμένη της αξιοπρέπεια και την ελπίδα. «Εμπρός να σηκώσουμε τον ήλιο πάνω από την Ελλάδα. Θα τα καταφέρουμε», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας.

Στις πρώτες δηλώσεις του μετά τη σαρωτική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας υπογράμμισε ότι «ο ελληνικός λαός έδωσε σήμερα καθαρή αδιαμφισβήτητη εντολή» και σημείωσε πως «η Ελλάδα γυρίζει σελίδα, η Ελλάδα αφήνει πίσω της τη λιτότητα της καταστροφής, τον φόβο και τον αυταρχισμό, μια πενταετία ταπείνωσης και οδύνης».

«Σήμερα έχουμε ένα πανηγύρι μια γιορτή, από αύριο ξεκινάμε σκληρή δουλειά. Η ετυμηγορία του ελληνικού λαού κλείνει με τρόπο αδιαμφισβήτητο τον φαύλο κύκλο του λαού μας. Ακυρώνει τα μνημόνια λιτότητας και καταστροφής, καθιστά πλέον την τρόικα παρελθόν για το κοινό μας ευρωπαϊκό πλαίσιο», είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Και συμπλήρωσε: «Έχουμε πλήρη επίγνωση πως ο ελληνικός λαός, δεν μας έδωσε λευκή επιταγή αλλά εντολή εθνικής αναγέννησης και αποκατάστασης της εθνικής συνοχής. Θα αξιοποιήσουμε την εμπιστοσύνη και θα σχηματίσουμε κυβέρνηση όλων των ελληνίδων και ελλήνων, θα αγωνιστούμε για κάθε έλληνα ξεχωριστά άσχετα από το αν μας ψήφησε ή όχι. Θα ξαναχτίσουμε σε νέες βάσεις δίκαιες». 

«Ηττήθηκε η Ελλάδα των ελίτ των ολιγαρχιών, της υφαρπαγής και της συγκάλυψης, νίκησε η Ελλάδα του μόχθου του πολιτισμού της γνώσης. Η Ελλάδα που ελπίζει, που ζητά χώρο και χρόνο για να δημιουργήσει ξανά ένα μέλλον με αξιοπρέπεια», επισήμανε ο Αλέξης Τσίπρας. 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ διαβεβαίωσε ότι η νέα κυβέρνηση «θα συνεργαστεί και θα διαπραγματευτεί μια δίκαιη, επωφελή και βιώσιμη λύση για να βγει η Ελλάδα από τον φαύλο κύκλο της υπερχρέωσης». 

«Φίλες και φίλοι η νέα ελληνική κυβέρνηση θα διαψεύσει όλες τις Κασσάνδρες. Ούτε ρήξη θα υπάρξει αλλά ούτε συνέχιση της υποταγής θα γίνει ανεκτή», τόνισε.

 

newsbeast.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis