Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:10 | 03/04/2015

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικές αρχές της Εύβοιας για να εντοπίσουν μια τριμελή συμμορία τσιγγάνων που δεν δίστασαν να κακοποιήσουν μια ολόκληρη οικογένεια ομόφυλών τους στην περιοχή της Καστέλλας για να την ληστέψουν.

Οι τρεις άγνωστοι δράστες εισέβαλαν στο σπίτι όπου κατοικούν ο 80χρονος παππούς με την 52χρονη και τον 27χρονο εγγονό του, κρατώντας περίστροφο και μαχαίρι. Τους ακινητοποίησαν χτυπώντας τους με γροθιές και έδεσαν τους δυο άνδρες με σχοινί, αλλά δεν περιορίστηκαν σε αυτό. Τραυμάτισαν ελαφρά με το μαχαίρι τον ηλικιωμένο και την 52χρονη, για να τους υποχρεώσουν να τους δώσουν χρήματα!

Η γυναίκα αναγκάστηκε να τους δώσει ένα αρκετά μεγάλο χρηματικό ποσό, το οποίο οι εισβολείς πήραν και έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Η 52χρονη διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας για τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια κατήγγειλε τη ληστεία στην Ασφάλεια, που σχημάτισε δικογραφία κατ’ αγνώστων για απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση, ληστεία, παράνομη οπλοκατοχή, οπλοχρησία και πρόκληση σωματικών βλαβών και την διαβίβασε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκίδας.

http://www.protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis