Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:27 | 08/11/2017

Για περίπου μία ώρα βρέθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr ο αρχηγός της ΕΛΑΣ λίγο πριν από τα μεσάνυχτα κοντά στους αστυνομικούς της διμοιρίας των ΜΑΤ, που εκτελούσαν υπηρεσία στο ίδιο ακριβώς σημείο με αυτό που βρισκόταν οι συνάδελφοι τους το απόγευμα της Κυριακής, όταν δέχτηκαν πυκνά πυρά από καλάσνικοφ του άγνωστου τρομοκράτη.

Ο κ. Τσουβάλας, συνοδευόμενος από τον υπαρχηγό Άρη Ανδρικόπουλο, τον διοικητή ασφάλειας Χρηστο Παπαζαφείρη και τον διοικητή της ΔΑΕΑ Νίκο Κοκκίνη, επιχείρησε να κάνει επίθεση και τόνωση ηθικού στους συναδέλφους του, οι οποίοι τοποθετούνται ουσιαστικά ανοχύρωτοι στο πεδίο βολής της ματωμένης οδού.

[custom:google-ads]

Προηγήθηκε μίνι αυτοψία στο σημείο της παραλίγο τραγωδίας και στα "αποτυπώματα" που άφησαν οι σφαίρες στα "νεκρά" σημεία που κλάσματα δευτερόλεπου πριν από την εκπυρσοκρότηση του όπλου, ήταν τα κεφάλια των αστυνομικών.

Ο κ. αρχηγός, εξέφρασε για πολλοστή φορά μιλώντας σε αστυνομικούς της ΥΑΤ και των ΥΜΕΤ την εμπιστοσύνη και τη σημασία που αποδίδει η ηγεσία στο έργο που προσφέρουν.

Οι αστυνομικοί της διμοιρίας δεν φείσθηκαν λόγων και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, εξέφρασαν την δικαιολογημένη ανησυχία τους για την επικινδυνότητα του σημείου και πως για ακόμα μία φορά παρατηρήθηκε ολιγωρία στην αστυνομική κινητοποίηση μέσα σε μια περιοχή με ιδιαίτερα γνωρίσματα και χαρακτηριστικά, ενώ έκαναν λόγο και για τη συστηματική αποψίλωση της ΔΑΕΑ, με αποτέλεσμα αυτοί που έχουν απομείνει και συγκροτούν τις διμοιρίς, να μην μπορούν να λάβουν έστω και τα στοιχεία μέτρα επόπτευσης χώρων και αυτοπροστασίας.

bloko.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis