Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:17 | 04/03/2019

Απάντηση στον γενικό γραμματέα των Ειδικών Φρουρών δίνει ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας.

«Στην Αστυνομία οι Ειδικοί Φρουροί -εδώ και καιρό- δεν υπάρχουν αφού έχουν γίνει Αστυφύλακες. Υπάρχουν, όμως, Συνδικαλιστές, που μιλούν εξ ονόματος όχι μόνο των Ειδικών Φρουρών, αλλά και ολόκληρης της Αστυνομίας», σημείωσε ο κ. Τόσκας και συνέχισε:

[custom:google-ads]

«Εκμεταλλευόμενοι τα συνδικαλιστικά προνόμια πιάνουν μέρα παρά μέρα στασίδι στα τηλεοπτικά παράθυρα και αναλώνονται  χωρίς αιδώ ακόμα και σε προσωπικές επιθέσεις. Σίγουρα είναι χρήσιμοι στους υποβολείς τους και το κάνουν σε κάθε ευκαιρία. Όπως έσπευσαν να δημιουργήσουν θόρυβο όταν αφαιρέθηκαν αστυνομικοί από «επίσημους» ή μέχρι του σημείου να δικαιολογούν παραβατικές ενέργειες αστυνομικών. Και αυτούς φιλοξενούν συστηματικά ορισμένα μέσα ενημέρωσης, μεταδίδοντας άκριτα μέχρι και ακραίες απόψεις ως δήθεν αστυνομικό θέσφατο».

Νωρίτερα, ο κ. Στράτος Μαυροϊδάκος αναφερόμενος στα όσα έλαβαν χώρα μέσα στο Σαββατοκύριακο [επεισόδια σε γήπεδα, επίθεση με μολότοφ στο Α.Τ. Ακροπόλεως] ισχυρίστηκε πως αποτελούν «έργο Τόσκα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γρηγόρης Γερακαράκος: "Η Φυσική Ηγεσία θα πρέπει να καταλάβει ότι το πρόβλημα δεν είναι ο αστυνομικός αλλά οι γκρίζες πρακτικές της"

Μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6 ο κ. Μαυροειδάκος καταλόγισε στον κ. Τόσκα ότι «διέλυσε την ομάδα "Δέλτα", μας έκανε "ταξιτζήδες" του Ρουβίκωνα. Αυτά περνάνε στο DNA του αστυνομικού μια άλλη νοοτροπία».

Όπως εξήγησε «η αστυνομία δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τους χούλιγκαν, το Ρουβίκωνα και άλλες ομάδες με τις μονάδες που διαθέτει. Φωνάζουμε εδώ και καιρό για την ομάδα "Δέλτα" γιατί οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ δεν έχουν τέτοια εκπαίδευση και κινδυνεύουν όπως συνέβη πριν από μερικές ημέρες στα Εξάρχεια».

Πηγή:  newpost.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis