Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:54 | 04/10/2017

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα στην αστυνομική διεύθυνση Χανίων, η συνέντευξη Τύπου για τις λεπτομέρειες της επιχείρησης απελευθέρωσης του Μιχάλη Λεμπιδάκη, παρουσία του αρχηγού της αστυνομίας Κωνσταντίνου Τσουβάλα και του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Τόσκα. 

[custom:google-ads]

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη δήλωσε: «Αυτή την αστυνομία θέλουμε. Να δίνει καθημερινή μάχη με το έγκλημα, με αποτέλεσμα συνολικής δουλειάς. Η αστυνομία κρίνεται από τέτοιες δύσκολες υποθέσεις όπως η απαγωγή στην Κρήτη».

«Η επιχείρηση ήταν τέλεια», τόνισε ο Νίκος Τόσκας, και συνέχισε: «Σαν υπουργός δίνω θερμά συγχαρητήρια σε όλους και στους απλούς αστυνομικούς, είμαστε όλοι περήφανοι. Όλη η κοινωνία βλέπει ότι η ΕΛΑΣ απέδειξε ότι διαθέτει ικανά στελέχη», και ολοκλήρωσε με ευχές προς τον Μιχάλη Λεμπιδάκη να ξεπεράσει γρήγορα την εμπειρία του.

Ο Αρχηγός ελληνικής αστυνομίας, Κωνσταντίνος Τσουβάλας από μεριάς του επεσήμανε πως: «Η αστυνομία μπορεί να λειτουργήσει αποτελεσματικά και υπεύθυνα κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες Είμαστε εδώ για να αποδώσουμε τα εύσημα σε όσους τα δικαιούνται. Στους αστυνομικούς μου επι 6 μήνες-186 ημέρες- δούλευαν σκληρά».

Πηγή: reader.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis