Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:29 | 21/06/2018

Ιδιαίτερα επικριτικός για τις μεθόδους της ομάδας ΔΕΛΤΑ εμφανίστηκε  στη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, ξεκαθαρίζοντας πως δεν υπάρχει περίπτωση επανασύστασης ενός σώματος που λειτουργούσε έξω από κάθε κανόνα.

«Έπραττε με τρόπο ανάλογο με αναρχικούς και όχι με κανόνες κράτους» είπε ο κ. Τόσκας αναφερόμενος στη ομάδα δίκυκλης αστυνόμευσης που κατηγορήθηκε για περιστατικά ακραίας καταστολής και επιθέσεις κατά διαδηλωτών.

[custom:google-ads]

«Μην παρασύρεστε επειδή την ίδρυσε ο Χρυσοχοΐδης» πρόσθεσε απευθυνόμενος στη βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Εύη Χριστοφιλοπούλου και την κάλεσε να επανεξετάσει της θέση της για επανίδρυση της ομάδας ΔΕΛΤΑ.

«Η ομάδα ΔΕΛΤΑ είχε ξεφύγει από το σκοπό της, έπραττε έξω από κάθε κανόνα» συμπλήρωσε ο κ. Τόσκας.

Η βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Εύη Χριστοφιλοπούλου, πάντως επέμεινε στην ανάγκη ανασυγκρότησης της Ομάδας ΔΕΛΤΑ αφού όπως είπε «ήταν αποτελεσματική».

Αντιπαράθεση για τα Εξάρχεια

Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη ήρθε σε σύγκρουση για το θέμα της αστυνόμευσης στην περιοχή των Εξαρχείων.

Σχολιάζοντας τη δράση των αναρχικών στην περιοχή ο βουλευτής της ΝΔ, Μάξιμος Χαρακόπουλος τόνισε πως η κυβέρνηση ότι «χαϊδεύει τους Ρουβίκωνες».

Απαντώντας ο κ. Τόσκας τόνισε πως έχουν σχηματιστεί 58 δικογραφίες για τον Ρουβίκωνα και έχουν γίνει συλλήψεις 123 ατόμων.

Αναγνώρισε ωστόσο πως υπάρχουν ακόμη προβλήματα στα Εξάρχεια και κατηγόρησε τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ ότι δεν είχαν κάνει τίποτε για την αντιμετώπιση τους.

 Από την πλευρά του ο κ. Χαρακόπουλος υπογράμμισε πως ο ΣΥΡΙΖΑ κυβερνά ήδη 3,5 χρόνια και υποστήριξε ότι η κατάσταση «έχει ξεπεράσει κάθε όριο».

Πηγή:  newpost.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis