Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:32 | 28/07/2019

Το τύφεκιο Ruger Precision Rifle Gen III είναι ένα εντυπωσιακό όπλο σχεδιασμένο από την αρχή για βολές μεγάλων αποστάσεων.

Η Ruger το εφοδίασε με όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες στην πιο προσιτή τιμή της αγοράς.

Μεταξύ των δυνατοτήτων που κάνουν το συγκεκριμένο όπλο να ξεχωρίζει είναι η  ευθεία διαδρομή ανάκρουσης (In-line recoil path) που επιτρέπει την απευθεία ανάκρουση από το πίσω μέρος του δέκτη μέχρι το πίσω μέρος του κοντακίου, και όχι μέσω ενός παραδοσιακού συστήματος bedding, παρέχοντας έτσι την μέγιστη δυνατότητα ακρίβειας.

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κάνη από Cold hammer-forged chrome-moly steel με 5R προδευτική ράβδωση, με ελάχιστες διατομές οπών και αυλάκων, ελάχιστο headspace και centralized chamber

Ο πατενταρισμένος υποδοχέας λειτουργεί εναλλακτικά με γεμιστήρες τύπου AICS και M110 / SR-25 / DPMS / Magpul (λειτουργεί ακόμα και με μερικές γεμιστήρες M14).

https://www.talosdefense.com/media/catalog/product/cache/2/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/g/r/grip_3.jpg

Η σκανδάλη Ruger Marksman Adjustable ™ είναι εξωτερικά ρυθμιζόμενη με εύρος βάρους έλξης 2,25 έως 5 λιβρών. Το κλειδί αποθηκεύεται στο κάλυμμα του μπουλονιού.

 

Το Ruger® Precision MSR stock με τα σημεία στερέωσης του QD διαθέτει μια κάτω πλατφόρμα Picatinny και ένα μαλακό καπάκι από καουτσούκ. Ο αρθρωτός μεντεσές του αριστερού πτυσσόμενου καλύμματος συνδέεται με ένα προστατευτικό σωλήνα τύπου AR και δέχεται οποιοδήποτε κοντάκι τύπου AR. Το κοντάκι είναι ρυθμιζόμενο κατά μήκος και καθ ύψος.

Η κάνη μεσαίου περιγράμματος (.75 "στο στόμιο) διαθέτει ένα υβριδικό χαληνωτήριο (Ruger Precision Rifle® Hybrid Muzzle Brake) για την αποτελεσματική μείωση της ανάκρουσης ενώ ελαχιστοποιεί τον θόρυβο και τα αέρια στις εκάστοτε πλευρές του σκοπευτή.

Ο Free Float χειροφυλακτήρας 15 " είναι κατασκευασμένος από σκληρό ανοδιωμένο αλουμίνιο και διαθέτει υποδοχές M-LOK® και στις τέσσερις πλευρές για βελτιωμένη απόσταση οπτικών από τον χειροφυλακτηρα καθώς και 100% συμβατότητα με το καταξιωμένο σύστημα M-LOK της MAGPUL®.

Αμφιδέξια χειροκίνητη ασφάλεια για χειρισμό αριστερού ή δεξιού μοχλού.

20 MOA Picatinny Rail ασφαλισμένη με τέσσερις, # 8-40 βίδες για αυξημένες δυνατότητες ανύψωσης σε μεγάλες αποστάσεις.

Ο κορμός καθώς και το κλείστρο είναι κατασκευασμένος από CNC ακριβείας κατεργασμένοι από προ-σκληρυμένο χάλυβα 4140 χρώμιο-moly για την ελαχιστοποίηση της παραμόρφωσης.

Η κάννη μπορεί να αφαιρεθεί χρησιμοποιώντας κλειδιά τύπου AR και μετρητές headspace.

https://www.talosdefense.com/media/catalog/product/cache/2/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/2/_/2_2_3.jpgΟ υποδοχέας της γεμιστήρας είναι διαμορφωμένος για ενισχυμένη λαβή.

Μεγάλος μοχλός όπλισης, με σπειρώμα 5/16 "-24 για εύκολη αντικατάσταση. Το εργαλείο αποσυναρμολόγησης βιδών αποθηκεύεται στο προστατευτικό κάλυμμα αλουμινίου Ruger Precision Rifle® Billet για εύκολο καθαρισμό των καναλιών.

Ο κορμός τους όπλου (Lower Receiver) είναι μηχανικά επεξεργασμένος από αεροπορικού τύπου 7075-T6 αλουμίνιο για μέγιστη ανθεκτικότητα.

Λαβή τύπου AR με πρόσβαση στον αμφιδέξιο επιλογέα ασφαλείας με γωνία 45 °. Μπορεί να ρυθμιστεί με οποιαδήποτε λαβή και επιλογέα τύπου AR.

Το  τύφεκιο Ruger Precision Rifle Gen III εισάγεται νόμιμα και διατίθεται στην ελληνική αγορά από την εταιρία Talos Defense Systems LTD

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis