Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:50 | 28/08/2016

Η ομάδα μας του Defence Club αποτελείται από στελέχη προερχόμενα από τον τραπεζικό χώρο καθώς και έμπειρους οικονομικούς συμβούλους, με πολυετή εμπειρία στον χώρο παροχής τραπεζικών και χρηματοοικονομικών υπηρεσιών.

"Καλύπτουμε τις ανάγκες των μελών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, από την είσοδό τους σε Υπηρεσία και την ε.ε. διαδρομή τους.
Παρέχουμε δωρεάν συμβουλευτικές τραπεζικές και ασφαλιστικές υπηρεσίες και είμαστε δίπλα σας καθημερινά, ποιοτικά, δημιουργικά, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ!

Η πολυετή εμπειρία μας στον χρηματοοικονομικό τομέα, η σχέση εμπιστοσύνης που έχουμε οικοδομήσει όλα αυτά τα χρόνια με τραπεζικά ιδρύματα και ασφαλιστικές εταιρίες και ο όγκος των υποθέσεων που διευθετούμε, μας επιτρέπουν να διαπραγματευόμαστε για εσάς με τους καλύτερους όρους και να πετυχαίνουμε αποκλειστικά προνόμια και υπηρεσίες.

Ευχή και επιδίωξη όλων μας είναι να μεγαλώσουμε μαζί σας ώστε να μπορούμε να σας προσφέρουμε προϊόντα που θα διευκολύνουν την καθημερινότητά σας."

Το Defence Club απευθύνεται σε όλα τα στελέχη και μέλη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, τα οποία με μία απλή εγγραφή, εντελώς δωρεάν απολαμβάνουν αποκλειστικά προνόμια και εκπτώσεις.

Αποτέλεσμα εικόνας για defence club  σωματα ασφαλειας

ΠΡΟΝΟΜΙΑ

-Στεγαστικό Δάνειο

Η πολυετής εμπειρία και η γνώση πάνω στην πολιτική εγκρίσεων των τραπεζών, εγγυάται στους πελάτες μας τις υψηλότερες πιθανότητες έγκρισης…

-Ασφάλεια Αυτοκινήτου

Οι ασφάλειες αποτελούν «δυναμικό» προϊόν. Αλλάζουν καθημερινά και συνεχώς. Οι ασφαλιστικοί σύμβουλοι της ομάδας μας εργάζονται , ενημερώνονται και ψάχνουν…

-Ασφάλεια Πυρός Κατοικίας

Οι ασφάλειες αποτελούν «δυναμικό» προϊόν. Αλλάζουν καθημερινά και συνεχώς. Οι ασφαλιστικοί σύμβουλοι της ομάδας μας εργάζονται , ενημερώνονται και ψάχνουν…

-Ασφάλεια Προσωπικού Ατυχήματος

Σε συνεργασία με την MetLife, έναν παγκόσμιο ασφαλιστικό κολοσσό, το Defence Club προσφέρει στα μέλη του μια ειδική ασφάλεια που σας καλύπτει και από τους εν υπηρεσία κινδύνους.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΣΜΥΡΝΗΣ 18, ΤΚ 12134, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

210 571 7373

i[email protected]

 

Για ακόμη περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.defenceclub.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis