Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:24 | 12/07/2015

Πολύ σύντομα όπως δείχνουν τα πράγματα (το φθινόπωρο του 2015 όπως πληροφορήθηκα από τις ΗΠΑ), οι σκοπευτές θα έχουν την ευκαιρία να διαγωνίζονται στους αγώνες σκοποβολής με λειόκαννο ..... με καραμπίνα καλάσνικοφ! (Δείτε το εντυπωσιακό αυτό λειόκαννο όπλο στην πιο πάνω φωτό). Διαθέτει μια εντυπωσιακή εμφάνιση σε δύο χρώματα, κόκκινο και μαύρο. Τα μόνα στοιχεία που έγιναν γνωστά όταν έγινε η επίδειξη του όπλου στο Shot Show 2015 στο περίπτερο της RWC/Kalashnikov, είναι το διαμέτρημα 12 gauge, η κάννη μήκους 18 ιντσών και το βάρος 9,12 λίβρες.

 

Αυτό το λειόκαννο όπλο διαμετρήματος 12-gauge έχει σαφώς προσανατολισμό τη σκοποβολή. Έχει δύο μοχλούς οπλίσεως, τον κλασικό στη δεξιά πλευρά κι ένα τεράστιου μεγέθους στην αριστερή πλευρά, όντας κατάλληλο για αριστερόχειρες και δεξιόχειρες χρήστες. Ο χειροφυλακτήρας σε κόκκινο χρώμα έχει τρύπες για αερισμό της κάννης όταν πυροδοτούνται πολλά φυσίγγια. Τα σκοπευτικά είναι διαφορετικά από αυτά που έχουμε συνηθίσει σε παρόμοια όπλα (Saiga, Vepr 12), είναι σταθερά μεταλλικά. Η όμορφη πιστολοειδής λαβή σε δύο χρώματα έχει αυλακώσεις δαχτύλων για καλύτερη πρόσφυση. Το κοντάκι (σε χρώμα κόκκινο και μαύρο) είναι ρυθμιζόμενο ως προς το μήκος ανάλογα με το σωματότυπο του χρήστη. Διαθέτει ένα υπερμεγέθη χαλινωτήριο κάννης που μειώνει κατά πολύ την ανάκρουση, βοηθώντας το σκοπευτή να έχει επαφή με το στόχο.

 

 

 

Το νέο αυτό λειόκαννο όπλο που θα γράφει πάνω του καλάσνικοφ .... όπως παρουσιάστηκε στην έκθεση SHOT SHOW 2015!

 

 
Δείτε στη φωτό το μοντέλο US109T της Kalashnikov USA. Η νέα καραμπίνα για σκοποβολή είναι βελτιώσεις πάνω σε αυτό το μοντέλο που είναι απαραίτητες για τον ανταγωνισμό της σκοποβολής. 
 
http://www.guns-gr.com/
 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis