Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:02 | 23/12/2015

Το ξενοδοχείο ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ φωλιασμένο στην αγκαλιά του δάσους του Χελμού, απλώνεται σε μια ιδιωτική έκταση 20 στρεμμάτων, ανάμεσα σε αιωνόβια πλατάνια και καταπράσινους κήπους.

Η στιβαρή γοητεία της πέτρας σε συνδυασμό με την θέρμη που αναδύει το τοπικό ξύλο, προσδίδουν στο ξενοδοχείο ιδιαίτερη ταυτότητα που δένει αρμονικά με το φυσικό περιβάλλον και την τραχύτητα του ορεινού τοπίου.

Στην είσοδο του κτήματος δεσπόζει ο κεντρικός χώρος υποδοχής του ξενοδοχείου με την reception, την αίθουσα πρωινού και το μικρό coffe bar που προσφέρεται για ποτό ή καφέ, όλες τις ώρες της ημέρας, με εξαιρετική θέα προς το φαράγγι και το πλατανόδασος που το περιβάλλει.

Οι πληθωρικές παροχές του ξενοδοχείου συμπληρώνουν μια απολαυστική διαμονή με άριστες συνθήκες φιλοξενίας.

 

Δ Ι Α Μ Ο Ν Η

Τα 10 πολυτελή δωμάτια του ξενοδοχείου, προσεκτκά επιπλωμένα και διαμοσμημένα, αναδύουν ατμόσφαιρα ρομαντισμού και εκλεπτυσμένης πολυτέλειας που σαγηνεύουν τους επισκέπτες.

Οι ζεστοί χρωματικοί τόνοι, το τζάκι που σιγοκαίει αλλά και η μοναδική θέα που προς το φαράγγι του Βουραϊκού που προσφέρουν τα μεγάλα μπαλκόνια των δωματίων , συνθέτουν ένα σπάνιο σκηνικό χαλάρωσης και αναζωογόννησης που θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα και θα ανταμείψει τους καλεσμένους του ξενοδοχείου Εσπερίδες.

 

Τ Ο Π Ο Θ Ε Σ Ι Α

Το καταπράσινο, απόλυτα γαλήνιο τοπίο του Χελμού, η μαγεία που αποπνέει το φαράγγι του Βουραϊκού αλλά και η γραφικότητα των Καλαβρύτων και της γύρω περιοχής έιναι τα κυρίαρχα στοιχεία ενός προικισμένου τόπου που αποτελεί πόλο έλξης για επισκέπτες απο όλη την Ελλάδα.

Ιστορικά μνημεία, θρησκευτικοί τόπου, μαγευτικά τοπία, παραδοσιακοί οικισμοί αλλά και το σύγχρονο χιονοδρομικό κέντρο του Χελμού που αποτελεί σημείο αναφοράς για τους χιονοδρόμους και τους λάτρεις των ορεινών δραστηριοτήτων που προσφέρονται.

Τα Καλάβρυτα, παραδοσιακά, φιλόξενα και με ιδιαίτερη πολιτιστική ταυτότητα διατηρούν τα σκήπτρα των χειμερινών αποδράσεων σε όλη την Πελοπόννησο.

Ε Π Ι Κ Ο Ι Ν Ω Ν Ι Α

Καλάβρυτα Αχαϊας

Διεύθυνση: 6 χλμ Καλαβρύτων - Μεγάλου Σπηλαίου

Τηλ. / Fax: 26920 29170

Κινητό: 6987 98 99 32

Ε-mail: [email protected]

ΕΚΠΤΩΣΗ -15% ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ POLICENT.GR

 

ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

www.hotel-esperides.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis