Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:00 | 03/06/2019

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι.

Στις εκλογές του Ιουνίου θα είμαστε υποψήφιοι με το ΕΚΑ ΑΘΗΝΏΝ.

[custom:google-ads]

Θέλουμε να μας τιμήσετε με την ψήφο σας ώστε όλοι-ες ΜΑΖΙ με αποφασιστικότητα και επιμονή να αποδείξουμε ότι και τεκμηριωμένες θέσεις προβάλλουμε και ικανοί-ες είμαστε να τις διεκδικήσουμε και να τις απαιτήσουμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας εκπαιδεύτηκαν προκειμένου να συγκροτήσουν την ομάδα σχεδιασμού ασκήσεων του Σώματος

Θέλουμε και μπορούμε επίλυση των χρόνιων αιτημάτων μας( βαθμολόγιο-ασφαλιστικό-τροποποιήσεις στον κανονισμό του σώματος-νέες τεχνολογίες για την ασφάλεια του προσωπικού) που να ταιριάζουν στον αστυνομικό του 21ου αιώνα

Δώστε μας δύναμη ώστε να αγωνιστούμε για :

1) α. Άμεση σύσταση επιτροπής με συμμετοχή μάχιμων αστυνομικών για τον σχεδιασμό νέας στολής και απαραίτητων εξαρτημάτων αυτής,του αστυνομικού προσωπικού και ειδικών υπηρεσιών που να καλύπτουν τις ανάγκες της αστυνόμευσης στην κοινωνία του 21ου αιώνα.
 β. Το αστυνομικό προσωπικό που υπηρετεί σε υπηρεσίες ασφάλειας να φέρει κατά την άσκηση των καθηκόντων του σε περιστατικά διακριτικό γνώρισμα υπηρεσίας,έτσι ώστε να μην αναγκάζεται κανείς συνάδελφος να αναρωτιέται με ποιόν μιλά.Το κονδύλιο για την αλλαγή της στολής και της προμήθειας των απαραίτητων εξαρτημάτων να βαρύνει αποκλειστικά τον δημόσιο προυπολογισμό. 

2) Δημιουργία εφαρμογής για έξυπνες συσκευές επικοινωνίας από το υπουργείο (κινητά-tablet) για χρήση από το αστυνομικό προσωπικό με ειδικό κωδικό πρόσβασης.Σε αυτή θα υπάρχουν χρήσιμες πληροφορίες,ενημερώσεις,βοηθήματα για το προσωπικό, έγγραφα, προειδοποιήσεις πολιτικής προστασίας και συναγερμοί,κτλπ.. 

3) Σύνταξη ενός νέου δίκαιου μισθολογίου από μηδενική βάση που θα λαμβάνει υπόψη του και τις τελεσίδικες αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας

4) Σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η παραπάνω πρόταση προτείνω την διεκδίκηση νέου ευνοϊκότερου καταληκτικού κλιμακίου για όλο το αστυνομικό προσωπικό που εντάχθηκε στην Κατηγορία Β’ και Γ με τον νόμο 4472/2017.

5) Υιοθέτηση νέου βαθμολογίου για το αστυνομικό προσωπικό που εντάχθηκε στην ΕΛ.ΑΣ μέχρι και το 1995. 

6) Υιοθέτηση εφαρμογής των χαμηλότερων συντελεστών (δηλαδή 6,67% επί των αποδοχών) για την εξαγορά της τριετίας που προβλέπει ο νόμος 3865/2010,άρθρο 22,παράγραφος 4 για όσους-ές έχουν καταταγεί μέχρι την 31.12.1995 και θεμελιώνουν δικαίωμα σύνταξης από την 1.1.2015 και μετά.

.Καλό αγώνα....

 ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος
Μέλος  Ε.Κ.Α.
ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΣ Ναρκισσος
Μέλος  Ε.Κ.Α.

 

Πηγή: police-syndicalism.blogspot.com

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis