Υιός γνωστού πολιτικού πήρε μετάθεση στην Μεγίστη! Ποιος είναι;;

ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΓΙΝΕ...
Υιός γνωστού πολιτικού πήρε μετάθεση στην Μεγίστη! Ποιος είναι;;

 

Μετάθεση στην Διοίκηση Άμυνας Νήσου Μεγίστης για υιό πολιτικού; Ο οποίος αυτή τη περίοδο πρωταγωνιστεί στο “πολιτικό παίγνιο”; Στην Ελλάδα; Αυτά δεν γίνονται θα πείτε κι έχετα δίκιο. Η Μεγίστη δεν είναι στις …επιλογές των νέων που έχουν “μπάρμπα στην Κορώνη”. Όπου “μπάρμπα” βάλτε, πολιτικό, ιερέα, δημοσιογράφο, απόστρατο και πάει λέγοντας.

Γι΄ αυτό και το αυτονόητο εξακολουθεί να αποτελεί είδηση στην Ελλάδα. Και η είδηση είναι ότι ο Νίκος Ήσυχος, 26 ετών ,μεταπτυχιακός φοιτητής και υιός του υπεύθυνου του τομέα Εξωτερικών και Άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Ήσυχου είναι από χθες μέλος της φρουράς της Μεγίστης.

Η μετάθεσή του βγήκε χωρίς “πατρική παρέμβαση” και στο ΓΕΣ μάλλον δεν συνέδεσαν το όνομα με τον Κώστα Ήσυχο.

Ελπίζουμε ότι ο Κώστας Ήσυχος θα εξακολουθήσει να είναι εξίσου…ήσυχος σε περιπτώσεις που χρειάζονται τον “μπάρμπα” και το βύσμα τους αν γίνει από αντιπολίτευση ,κυβέρνηση.

Καλή θητεία στον νεαρό Ήσυχο . Θα του μείνει αξέχαστη κι όχι για τους λόγους που πολλοί υποθέτουν. Όσοι πάνε στην Μεγίστη …πάνε βλαστημώντας αλλά όλοι φεύγουν κλαίγοντας. Κι όχι επειδή πέρασαν άσχημα,αλλά γιατί κατάλαβαν πολλά κι έζησαν περισσότερα που δεν θα ξεχαστούν ποτέ. Είναι η καλύτερη εκδίκηση των απλών παιδιών χωρίς “μπάρμπα” στα βύσματα.

http://www.onalert.gr