Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:15 | 31/03/2015

Υπάλληλος του δήμου Στυλίδας κατηγορεί τον Απόστολο Γκλέτσο ότι αντί διαγωνισμών προβαίνει σε απευθείας αναθέσεις.

Ο υπάλληλος του δήμου με ανώνυμη επιστολή του στις 5 Μαρτίου προς τις αρμόδιες αρχές, κατηγόρησε τη δημοτική αρχή για στημένο διαγωνισμό για την προμήθεια οχημάτων-μηχανημάτων του δήμου.

Συγκεκριμένα, ο δημοτικός υπάλληλος ανέφερε ότι ο Δήμαρχος Στυλίδας επιδίωξε τη συμμετοχή μόνο δύο υποψηφίων «επιθυμητών και ελεγχόμενων», όπως τις χαρακτηρίζει στην επιστολή, εταιρειών, και δεν κατέθεσε εγγυητική επιστολή.

Επιπλέον, καταγγέλλει ότι, αν και τελικά συμμετείχαν τέσσερις εταιρείες, τελικά επιλέχθηκε αυτή που είχε την εύνοια του Απόστολου Γκλέτσου, ενώ η διαδικασία οριστικοποιήθηκε χωρίς να ακολουθηθούν ό, τι προβλέπεται. Οι τακτικές αυτές είναι «συνηθισμένες» εκ μέρους του κ. Γκλέτσου αναφέρει, τέλος, η επιστολή.

Από την πλευρά του ο Απόστολος Γκλέτσος απαντάει ότι υπήρξε 100% νομιμότητα και ενημερώνει ότι θα προβεί σε μηνύσεις για να γίνει έρευνα προς κάθε κατεύθυνση. Ο ίδιος θα δώσει συνέντευξη τύπου αύριο 1η Απριλίου.

«Δεν ξέρω που αποσκοπούν, αλλά τα όσα ανώνυμα καταγγέλλονται είναι απολύτως ψευδή και συκοφαντικά», δήλωσε ο Απόστολος Γκλέτσος χθες έξω από τα δικαστήρια της Λαμίας όπου πήγε για να ζητήσει από τον Εισαγγελέα να χυθεί άπλετο φως στην ανώνυμη καταγγελία «υπαλλήλου του Δήμου» για στημένο διαγωνισμό.

 

 



Πηγή: iefimerida.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis