Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:47 | 21/12/2016

Σκαρφίστηκε ένα παραμύθι και το “σέρβιρε” στις αστυνομικές αρχές ένας νεαρός υπάλληλος ο οποίος σκηνοθέτησε ληστεία, για να οικειοποιηθεί τα χρήματα που του είχε εμπιστευτεί να μεταφέρει ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης στην οποία εργαζόταν σε περιοχή της Πέλλας!

Ο 28χρονος Έλληνας είχε καταγγείλει στις 7 Δεκεμβρίου ότι άγνωστοι τον ανάγκασαν να σταματήσει το αυτοκίνητο που οδηγούσε και του άρπαξαν τις ύψους 7.000 ευρώ εισπράξεις της επιχείρησης καπνικών προϊόντων όπου εργαζόταν, τις οποίες μετέφερε σε τράπεζα για να τις καταθέσει. Όμως, η ιστορία του είχε κενά και, όταν εξετάστηκε ξανά και ξανά από άνδρες της Ασφάλειας Έδεσσας και Γιαννιτσών, υπέπεσε σε αντιφάσεις.

Τελικά, ο νεαρός υπάλληλος αναγκάστηκε να ομολογήσει ότι είχε ιδιοποιηθεί τα χρήματα της εταιρείας και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ψευδή καταμήνυση χωρίς να καθίσταται άλλος ύποπτος, ψευδορκία και υπεξαίρεση, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Γιαννιτσών. Στη συνέχεια, αφέθηκε ελεύθερος λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, αλλά φυσικά έχασε τη δουλειά του.

Διαβάστε περισσότερα στο protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis