Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:45 | 05/09/2017

Οι περισσότεροι έχουν την άποψη ότι δεν υπάρχει τέλειο έγκλημα.

Ακόμα και σήμερα όμως με την πρόοδο της εγκληματολογίας, το dna και την ανάπτυξη της πληροφορίας υπάρχουν δολοφονίες που δεν μπορούν να εξηγηθούν.

Πολλές από αυτές έγιναν δεκαετίες πριν. Σίγουρα όμως υπάρχουν άνθρωποι που γνωρίζουν κάτι και ποτέ δεν βγήκαν στο παρασκήνιο.

[custom:google-ads]

10. Ο δολοφόνος της 9 Φεβρουαρίου

via: tinypic.com

Την 9 Φεβρουάριου 2006 στο Salt Lake City μια γυναίκα βρέθηκε δολοφονημένη στο διαμέρισμα της, χωρίς να εξιχνιαστεί το έγκλημα. Περιέργως, την 9 Φεβρουαρίου 2008 σε μικρή απόσταση από το σπίτι του πρώτου θύματος βρέθηκε άλλη μια γυναίκα δολοφονημένη. Οι γυναίκες στραγγαλίστηκαν, δεν υπήρχε κανένα σημάδι διάρρηξης ή ληστείας στα σπίτια τους και το DNA που βρέθηκε στο τόπο του εγκλήματος ταυτιζόταν.

Ακόμα όμως και με την εύρεση του DNA δεν έχει ταυτοποιηθεί ακόμα ο δολοφόνος.

 

 

9.Ο στραγγαλιστής της Βοστώνης

via: nytimes.com

Το 1964  Albert DeSalvo ομολόγησε ότι σκότωσε και βίασε 13 γυναίκες στην ευρύτερη περιοχή της Βοστώνης. Δεν υπήρχε κάποιο στοιχείο που να τον συνδέει με τις δολοφονίες, στην ομολογία του έπεσε σε αντιφάσεις και ποτέ δεν δικάστηκε για τα εγκλήματα αυτά, αλλά φυλακίστηκε για μη σχετικές κατηγορίες.

Η ομολογία του θεωρήθηκε άκυρη, επειδή έγινε ενώ ήταν έγκλειστος σε ψυχιατρείο. Πολλοί πιστεύουν ότι η ομολογία του έγινε, με σκοπό τη δημοσιότητα και ίσως ο στυγνός δολοφόνος κυκλοφορεί ελεύθερος.

8.Ο τρελός χασάπης του Kingsbury

via: undergroundherald.files.wordpress.com

Στα τέλη της δεκαετίας του 1930, στο Κλίβελαντ, ένας κατά συρροήν δολοφόνος αποκεφάλισε και ακρωτηρίασε τουλάχιστον 12 θύματα. Μερικά θύματα δεν ταυτοποιήθηκαν ποτέ διότι έλειπε το κεφάλι τους. Φωτογραφίες και στοιχεία από τα εγκλημάτα υπάρχουν στο μουσείο της αστυνομίας του Κλίβελαντ. Η υπόθεση παραμένει άλυτη.

7. Οι δολοφονίες του λυκόφωτος

town_that_dreaded_sundown_featuredimage

Την άνοιξη του 1946, κάποιος πυροβόλησε 8 άτομα στη Texarkana του Texas, οι 5 από τους οποίους κατέληξαν. Πολλοί από αυτούς ήταν νεαρά ζευγάρια σε αυτοκίνητα που έψαχναν κάπου να απομονωθούν.

Οι κάτοικοι της περιοχής τρομοκρατήθηκαν. Οι επιζώντες περιγράφουν το δολοφόνο σαν έναν ψηλό άνθρωπο με ένα λευκό σάκο στο κεφάλι και τρύπες στα μάτια. Ο δολοφόνος δεν έχει βρεθεί ακόμα.

6. Οι φόνοι στο Hinterkaifeck

via: theunexplainedmysteries.com

Το Hinterkaifeck είναι μια μικρή φάρμα κρυμμένη στα βαυαρικά δάση της Γερμανίας. Την Παρασκευή 31 Μαρτίου 1922, οι 6 κάτοικοι της φάρμας δολοφονήθηκαν με πρωτοφανή σκληρότητα, με φονικό όπλο ένα τύπο κασμά. Τα θύματα ήταν ένα ηλικιωμένο ζευγάρι, η κόρη τους και τα δυο παιδιά της και η υπηρέτρια. Η οικογένεια παρασύρθηκε στον αχυρώνα, όπου αποκεφαλίστηκαν με ένα χτύπημα. Τα πτώματα βρέθηκαν την επόμενη Δευτέρα, καλυμμένα και στοιβαγμένα με προσοχή.

Τα στοιχεία έδειξαν ότι ο δολοφόνος έμεινε στη φάρμα το Σαββατοκύριακο, αφού ανακαλύφθηκε φρέσκο φαγητό στην κουζίνα, τα ζώα είχαν ταϊστεί κανονικά και οι γείτονες έβλεπαν καπνό από την καμινάδα, χωρίς να κλαπεί τίποτα. Παρά τις θεωρίες, ο δολοφόνος δεν ευρέθη ποτέ.

5. Ο δολοφόνος με το τσεκούρι της Νέας Ορλεάνης

via: themedicalbag.com

Στη Νέα Ορλεάνη, μεταξύ του Μαΐου 1918 και του Οκτωβρίου 1919, ένας κτηνώδης δολοφόνος επιτέθηκε σε τουλάχιστον 15 ανυποψίαστα θύματα, χτυπώντας τα στο κεφάλι με το τσεκούρι του, σκοτώνοντας τους περισσότερα. Ο δολοφόνος με το τσεκούρι, άρχισε να χλευάζει την αστυνομία, ισχυριζόμενος ότι είναι δαίμονας από την κόλαση.

Ο δολοφόνος σκότωνε  με πολλή βία και τα θύματα του περιλαμβάνουν ένα νεαρό κορίτσι που βρισκόταν στην αγκαλιά της μητέρας του. Η ταυτότητα του δράστη δεν βρέθηκε ποτέ και οι δολοφονίες απλώς σταμάτησαν.

4. Οι θάνατοι στο πέρασμα Dyatlov

via: jhmoncrieff.com

To 1959, μια παρέα 9 φοιτητών ταξίδεψαν στα όρη Ural για να κάνουν σκι. Τι συνέβη μετά δεν γνωρίζει κανείς. Κατά τη διάρκεια της νύχτας τς 1 Φεβρουαρίου, οι φοιτητές έσκισαν το πίσω μέρος της σκηνής τους και έτρεξαν στον πάγο και στο χιόνι με τη θερμοκρασία να είναι -15 έως -18 βαθμούς Κελσίου. Μερικοί ήταν ξυπόλητοι και μισόγυμνοι δείχνοντας ότι έφυγαν με βιασύνη.

Όταν ανακαλύφθηκαν τα παγωμένα σώματα τους, άλλοι ήταν απείραχτοι, ενώ άλλοι βρέθηκαν με σπασμένα πλευρά, ραγισμένα κρανία και σε έναν έλειπε η γλώσσα. Μυστηριωδώς δύο πτώματα βρέθηκαν να έχουν υψηλούς δείκτες ραδιενέργειας. Οι Ρώσσοι ερευνητές έκλεισαν την υπόθεση με τον ισχυρισμό, ότι αιτία των θανάτων ήταν μια άγνωστη δύναμη.

3. Η μαύρη Ντάλια

via: nydailynews.com

Η 22χρονη Elizabeth Short, αργότερα πήρε το παρατσούκλι μαύρη Ντάλια, βρέθηκε κτηνωδώς δολοφονημένη σε ένα πάρκο στο Λος Άντζελες την 15 Ιανουαρίου 1947. Το σώμα της βρέθηκε γυμνό και ήταν διαμελισμένο στα δύο κατά μήκος της μέσης. Το αίμα της είχε στραγγιστεί και οι γωνίες των χειλιών της είχαν κοπεί.

Λόγω της απουσίας του αίματος από το τόπο που βρέθηκε, θεωρείται ότι σκοτώθηκε κάπου αλλού. Ούτε ο δολοφόνος, ούτε το κίνητρο βρέθηκαν ποτέ.

2. Ο «Zodiac Killer»

 via: blogspot.com

Στα τέλη της δεκαετίας του 1960, επτά άτομα πυροβολήθηκαν στη Βόρεια Καλιφόρνια σε απομονωμένες περιοχές που σύχναζαν ζευγάρια, πέντε από τους οποίους έχασαν τη ζωή τους. Ο δολοφόνος χλεύαζε την αστυνομία με αινιγματικές επιστολές που απέστειλε στις τοπικές εφημερίδες και ισχυρίστηκε ότι σκότωσε συνολικά 37 άτομα. Αυτές οι επιστολές περιείχαν τέσσερα μυστηριώδη κρυπτογραφήματα που ο δολοφόνος έγραψε ότι θα αποκαλύψουν την ταυτότητά του όταν ήταν όλα λυθούν. Υπέγραψε τα γράμματα σαν Zodiac.

Μέχρι σήμερα, μόνο ένα από τα τέσσερα κρυπτογραφήματα έχει αποκρυπτογραφηθεί. Παρά τις ενδείξεις συμπεριλαμβανομένων της φυσικής περιγραφής, τα δακτυλικά αποτυπώματα, καθώς και τα γράμματα, ο Zodiac ποτέ δεν πιάστηκε. Η υπόθεση παραμένει άλυτη και ο Zodiac γράφτηκε στην ιστορία ως ο πιο διαβόητος δολοφόνος στις Ηνωμένες Πολιτείες, που ποτέ δεν πιάστηκε.

1.Η ταυτότητα του Τζακ του Αντεροβγάλτη

via: i.ytimg.com

Ο πιο διαβόητος δολοφόνος, που δεν συνελήφθη, στην ιστορία του κόσμου πρέπει να είναι ο Τζακ ο Αντεροβγάλτης. Η ταυτότητα αυτού του κατά συρροή δολοφόνου μας έχει ξεφύγει για πάνω από εκατό χρόνια μετά το αποτρόπαιο δολοφονικό ξέσπασμα που τρομοκρατούσε το ανατολικό Λονδίνο το 1888. Πιστεύεται ότι σκότωσε πέντε γυναίκες στην περιοχή Whitechapel του Λονδίνου, αν μπορεί να υπάρχουν ακόμα και 11 θύματα.

Ο Jack συναντούσε τις γυναίκες – όλες πόρνες – στη μέση της νύχτας, έκοβε τους λαιμούς τους και στη συνέχεια ακρωτηρίαζε με άγριο τρόπο σώματά τους, μερικές φορές αφαιρώντας τα όργανα τους. Η ακρίβεια των τομών οδήγησε κάποιους να πιστεύουν ότι είχε ιατρική εκπαίδευση. Ο Jack έστειλε αρκετές επιστολές χλευάζοντας την αστυνομία, μια εκ των οποίων περιλάμβανε ακόμη και ένα μικρό κομμάτι ενός ανθρώπινου νεφρού. Με τα χρόνια υπήρξαν αρκετοί ύποπτοι, αλλά η ταυτότητα του Αντεροβγάλτη παραμένει άγνωστη.

 

www.coolmamades.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis