Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:44 | 20/11/2017

"Αστακός" είναι η κεντρική πύλη του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, 72 ώρες μετά την εισβολή του Ρουβίκωνα στο "Στρατόπεδο Παπάγου".

Το πλέγμα των μέτρων ασφαλείας έχει ενισχυθεί με την ανάπτυξη ειδικής ομάδας αντιμετώπισης έκτακτων καταστάσεων, ανδρών με πλήρη εξάρτηση, στο εσωτερικό του στρατοπέδου, σε απόσταση μιας ανάσας από την πύλη. Ταυτόχρονα εμπροσθεν της πύλης βρίσκεται τοποθετημένο προσωπικό της στρατονομίας. Επιπλέον σε πλήρη λειτουργία είναι και η εναέρια φύλαξη των εγκαταστάσεων με την χρηση των μη επανδρωμένων αεροσκαφών. 

[custom:google-ads]

 Αυτή είναι η δεύτερη φάση των έκτακτων μέτρων που ελήφθησαν μετά τα γεγονότα της Παρασκευής. Στο πεδίο των ευθυνών, ο πέλεκυς έχει πέσει βαρύς από τις πρώτες ώρες μετά την εισβολή. 

Συγκεκριμένα έχουν λάβει φύλλο πορείας για άλλη υπηρεσία, συνολικά 24 άτομα, μεταξύ αυτών και ο διοικητής του Τάγματος του ΓΕΕΘΑ, ο οποίος είναι αρμόδιο για την εφαρμογή και επισκόπηση όλου του σχεδίου ασφαλείας του "Στρατοπέδου Παπάγου". Παράλληλα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη η ΕΔΕ που διέταξε ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης. 

Το πόρισμα της ΕΔΕ σύμφωνα με τις πληροφορίες του onalert θα παραδοθεί στην ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων την προσεχή Τετάρτη. 

onalert.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis