Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:29 | 20/06/2019

Στο ΥΠΕΘΑ οι σχεδιασμοί για τα εξοπλιστικά προγράμματα δεν σταματούν, ακόμα και μετά την επίσημη παραλαβή των επιθετικών ελικοπτέρων Kiowa Warrior από τον Στρατό Ξηράς, καθώς ήδη σημειώθηκαν επαφές για τους «επόμενους» στόχους.

Αρμόδιοι επιτελείς του ΓΕΣ, του ΓΕΑ αλλά και της Γενικής Διεύθυνσης Αμυντικού Εξοπλισμού και Επενδύσεων, προχώρησαν σε κρίσιμες επαφές με εκπροσώπους ξένων αμυντικών βιομηχανιών, με κεντρικά ζητήματα την ενίσχυση των αεροπορικών αλλά και των τεθωρακισμένων δυνάμεων των Ενόπλων Δυνάμεων.

[custom:google-ads]

Όπως έγινε γνωστό από το ΥΠΕΘΑ:

– Στο στρατόπεδο «Επχου Γεώργιου Μελίδη» στον Αυλώνα Αττικής πραγματοποιήθηκε παρουσίαση των δυνατοτήτων της εταιρείας «SVOS» στον τομέα σχεδιασμού και κατασκευής θωρακισμένων οχημάτων από τους εκπρόσωπους της CERNY STEPAN και FOTJIK JAKUB στον διευθυντή της διεύθυνσης Ιππικού/Τεθωρακισμένων και σε επιτελείς του ΓΕΣ.

– Στο Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας πραγματοποιήθηκε συνάντηση του εκπροσώπου της εταιρείας «Pratt & Whitney», Polis Vrionides (Associate Director, International Business Development, Greece F-100 Program), με αρμόδιους επιτελείς του ΓΕΑ και της ΓΔΑΕΕ.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η συζήτηση θεμάτων αναφορικά με τη σύμβαση που αφορά στους κινητήρες F-100 των αεροσκαφών F-16 της Πολεμικής Αεροπορίας.

Πηγή:  onalert.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Συμμετοχή Στρατιωτικών σε προπτυχιακές-μεταπτυχιακές-διδακτορικές σπουδές σε ΑΕΙ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis