Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:01 | 14/10/2016

Αφαίρεσαν χρήματα, κοσμήματα και προσωπικά έγγραφα, η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τις 100.000 ευρώ

Πλούσια δράση φέρονται να είχαν αναπτύξει στο Λασίθι τρεις άνδρες 23,26 και 32 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για δεκάδες κλοπές- διαρρήξεις στην ευρύτερη περιοχή της Ιεράπετρας. 

Ειδικότερα, χθες εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ιεράπετρας, δώδεκα υποθέσεις κλοπής και μια απόπειρα κλοπής, οι οποίες διαπράχθηκαν σε οικίες στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ιεράπετρας.

Από την συνεχιζόμενη ενδελεχή και εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα και προανάκριση του Τμήματος Ασφαλείας Ιεράπετρας καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, ταυτοποιήθηκε ακόμα ένας δράστης, Έλληνας,  ηλικίας 32 ετών, ο οποίος μαζί με δύο ακόμα δράστες (ένας 23χρονο και έναν 26χρονο), προέβησαν στην διάπραξη συνολικά είκοσι εννέα (29) διαρρήξεων-κλοπών.

Επιπλέον, από τη λεπτομερή προανάκριση της ανωτέρω Υπηρεσίας, προέκυψε ότι οι τρεις ημεδαποί κατά το χρονικό διάστημα από την 19.06.2015 έως και την 06.08.2016  είχαν διαπράξει από κοινού, ακόμα δώδεκα  κλοπές και μια απόπειρα κλοπής σε οικίες επίσης στην Ιεράπετρα.

Συγκεκριμένα αφαίρεσαν χρήματα, κοσμήματα, προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα, η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τις 100.000 ευρώ. Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Ιεράπετρας.

 

www.cretalive.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis