Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:44 | 24/10/2018

Η Ένωση μας έχει καταγγείλει πολλές φορές την έλλειψη οχημάτων στην Δ.Α Κιλκίς.,είτε αυτα είναι ελεύθερου χρωματισμού ,είτε μεταγωγικά ή έγχρωμα, καθώς και την άθλια κατάσταση που βρίσκονται αυτά που τώρα χρησιμοποιούνται. Ερχόμαστε σήμερα να καταγγείλουμε τα αποτελέσματα χρησιμοποίησης ακατάλληλων οχημάτων για περιπολίες.

Την 22/10/2018 συνάδελφοι της Ασφάλειας του Α.Τ Παιονίας επιβαίνοντας σε όχημα ελεύθερου χρωματισμού (της κακιάς ώρας) διατεταγμένοι σε εποχούμενη περιπολία, στην Ελληνοσκοπιανή μεθόριο προσπάθησαν να καταδιώξουν όχημα τύπου τζιπ, διότι προσπάθησε να αποφύγει τον νομότυπο Αστυνομικό  έλεγχο. Κατόπιν ολιγόλεπτης καταδίωξης το υπηρεσιακό όχημα τυλίχτηκε στις φλόγες και ως από θαύμα δεν τραυματίστηκαν οι συνάδελφοι.

Για μια ακόμη φορά καταγγέλλουμε την τακτική των Διοικήσεων και της Ηγεσίας, να διατάσσουν εποχούμενες περιπολίες με οχήματα νεκροφόρες και οι συνάδελφοι από φιλότιμο και μόνο να επιβαίνουν σε αυτά, για να ανταπεξέλθουν των συνθηκών, βλέποντας το έγκλημα να οργιάζει και κατόπιν να διατάσσουν  Ε.Δ.Ε εναντίον του αστυνομικού που εκτελεί εποχούμενη περιπολία για να καλύψουν τις δικές τους ευθύνες .  

Συνέχεια της έλλειψής οχημάτων καταγγέλλουμε την έλλειψη μεταγωγικών οχημάτων, όπου χρησιμοποιούνται για την προσαγωγή  προσφύγων από την  περιοχή της Ειδομένης, την αποτροπή εξόδου τους από την χώρα, την μεταφορά τους στην ενδοχώρα αλλά και την σύλληψη λαθρομεταναστών και διακινητών.

Την τελευταία εβδομάδα το ένα και μοναδικό μεταγωγικό όχημα οχτώ θέσεων το οποίο διαθέτει η Δ.Α Κιλκίς βρίσκεται ακινητοποιημένο λόγω βλάβης ,άγνωστο ως πότε . Δύο (2000) άτομα μηνιαίως προσάγονται και αποτρέπεται η έξοδο τους από την χώρα και όλα αυτά πραγματοποιούνται με αυτό το όχημα μεταφοράς υλικών θέτοντας σε κίνδυνο ζωής μεταγόμενους και Αστυνομικούς.

[custom:google-ads]

Θέλετε ή δεν θέλετε να κάνουν την δουλειά τους οι Αστυνομικοί;

Επιτέλους αποσύρετε τις ΝΕΚΡΟΦΟΡΕΣ υπηρεσιακά οχήματα και επανδρώστε τις Υπηρεσίες με κατάλληλα οχήματα.

Μήπως πρέπει να θρηνήσουμε θύματα για να ευαισθητοποιηθείτε !!!

Συνάδελφοι σταματήστε να συνεισφέρετε από το οικογενειακό σας προϋπολογισμό για να καταστούν τα υπηρεσιακά οχήματα λειτουργικά.

Δεν είναι δική μας υποχρέωση!!!!!!!   

ΟΧΗΜΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΕ ΜΕΤΑΓΩΓΕΣ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis