Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:58 | 07/02/2018

 Σε συνέχεια του υπ'αριθ. 8/2018 από 31/01/2018 εγγράφου μας ενημερώνουμε τους Συναδέλφους βαθμοφόρους που προέρχονται από Ειδικούς Φρουρούς και προκειμένου να υλοποιήσουμε ένα μέρος της συνολικής διεκδίκησης-αποκατάστασης της στρεβλής υπαγωγής τους στην Κατηγορία Γ ',σας ενημερώνουμε επί της διαδικασίας, ότι η παραπάνω κατηγορία προσωπικού πρέπει να :

1) Προμηθευτεί φύλο Μισθοδοσίας των τελευταίων τριών μηνών (Δεκεμβρίου 2017, Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου 2018), τα οποία θα περιέλθουν στο Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α προς χρήση του Νομικού μας Συμβούλου.

2) Λάβει από το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α έγγραφο - αίτηση, το οποίο θα καταθέσει ακολούθως στην υπηρεσία του, ζητώντας την συμμόρφωση της  ως προς το περιεχόμενο αυτής , λαμβάνοντας αριθμό πρωτοκόλλου.

3) Υπογράψει σε έγγραφο- κατάσταση στο Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α, το οποίο ακολούθως  θα υποβληθεί επίσης από τον Νομικό μας Σύμβουλο στην αρμόδια δικαστική αρχή για την διεκδίκηση της αλλαγής κατηγορίας.

Η παρούσα διαδικασία δεν απαιτεί από τους προσφεύγοντες καμία οικονομική συμμετοχή, διότι τα έξοδα θα καλυφθούν από το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α.

  Η παραπάνω διαδικασία και η κατάθεση των απαιτούμενων δικαιολογητικών θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι την 20 Φεβρουαρίου 2018 .

Το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α  δεν στηρίζεται αποκλειστικά στις Νομικές- Δικαστικές διαδικασίες έχοντας εδραία την πεποίθηση ότι συνδυάζοντας αυτές  με  τις απαραίτητες συνδικαλιστικές ενέργειες, θα υποχρεώσει τη Διοίκηση να συμμορφωθεί στο Νόμο και το Δίκαιο. Απαραιτήτως όμως θα καταθέσει κάθε νόμιμο μέσο στην υπεράσπιση του δικαιώματος του, στην ισότητα και ισονομία εντός των κόλπων της Ελληνικής Αστυνομίας.

    Παράλληλα προετοιμάζουμε την διαδικασία δικαστικής διεκδίκησης των υπολοίπων συναδέλφων που προέρχονται από Ειδικούς Φρουρούς.

  Επαναλαμβάνουμε ότι η απόφαση της Ηγεσίας να μας καταστήσει οικονομικές παρείες  Γ  ' και Δ' κατηγορίας  θα ανατραπεί σε σύντομο χρονικό διάστημα,  το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α ξέρει καλά τις "συνταγές " διεκδίκησης αλλά και σύγκρουσης αν χρειαστεί με την κατεστημένη νοοτροπία που θέλει τους πρώτους στη μάχη του εγκλήματος, τελευταίους στην εκτίμηση και αποτίμηση του έργου τους από την Διοίκηση.

  Ξανά οι Ειδικοί Φρουροί και όσοι αστυνομικοί προέρχονται από αυτούς θα δώσουμε τη μάχη και θα νικήσουμε.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

-O-                                             -O-   

ΠΡΟΕΔΡΟΣ                            ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΝΤΟΥΜΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ           ΜΑΥΡΟΕΙΔΑΚΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis