Υποδυόταν τον αστυνομικό και ασελγούσε σε ανήλικα κορίτσια

ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ
Υποδυόταν τον αστυνομικό και ασελγούσε σε ανήλικα κορίτσια

Τον άνθρωπο με το ποδήλατο που ασελγούσε σε ανήλικα κορίτσια συνέλαβε η ΕΛΑΣ. Είναι αξιοσημείωτο πως εμφανιζόταν ως αστυνομικός που ερευνούσε κλοπές. 

Το κόλπο του ήταν σχετικά απλό. Αφού παρακολουθούσε τα ανήλικα κορίτσια ηλικίας 11- 17 ετών, στη συνέχεια προσποιούνταν εμφανιζόμενος ως αστυνομικός πως ερευνά κλοπή στο σχολείο τους. Προχωρούσε σε "σωματική έρευνα" και ασελγούσε επάνω τους αγγίζοντας τα κορίτσια παντού. Αυτό συνέβαινε μάλιστα στην είσοδο των κατοικιών όπου διέμεναν.

Ο συλληφθείς από τις 13/10/2012 μέχρι και τις 5/4/2013 ήταν έγκλειστος στις φυλακές Τρίπολης για τον βιασμό ενήλικης αλλοδαπής, ενώ από 10/11/13 - 11/4/14 στις φυλακές Μαλανδρίνου για ληστεία.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, από το 2011 έως και το 2017 αποπλάνησε τουλάχιστον έξι κορίτσια σε Κολωνό, Πατήσια, Βοτανικό, Άγιο Παντελεήμονα και Ομόνοια. 

Ωστόσο, οι αξιωματικοι της ασφάλειας Αττικής υποστηρίζουν οτι οι περιπτώσεις αποπλανήσεων είναι δεκαπλάσιες, καθώς πολλές ανήλικες αλλά και γονείς δεν προχώρησαν σε καταγγελία. 

Για αυτόν τον λόγο αναμένεται να εκδοθεί σχετική εισαγγελική διάταξη βάση της οποίας θα δοθούν τα στοιχεία του στη δημοσιότητα. 

 

thetoc.gr