Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:52 | 24/10/2015

Αν και για την πλειοψηφία των ανθρώπων η αλλαγή της ώρας που θα γίνει την Κυριακή τα ξημερώματα (25/10/2015) σημαίνει μία επιπλέον ώρα ύπνου και ξεκούρασης, υπάρχουν κάι εκείνοι που εργάζονται σε νυχτερινές βάρδιες οι οποίες ολοκληρώνονται στις 06:00 ή στις 7:00 το πρωι.

Για όλους αυτούς τους εργαζόμενους, που καλούνται να κάνουν περιπολίες, να φυλάξουν συνορα, κρατητηρια, σκοπιές και αεροδρόμια, να μεταφερουν κρατουμενους, να εκτελεσουν υπηρεσία σε στρατόπεδα, ή να εργαστουν στα νοσοκομεία της χώρας (η λίστα είναι αρκετα μεγάλη και συγχωρείστε την "ενδεικτική" αναφορά μας), η σημερινή νύχτα τους προσθέτει κατά τρόπο ... "μαγικό" μία ακόμα ολόκληρη ώρα.

Είμαστε βεβαιοι πως αυτοί οι ανθρωποι της προσφοράς, δεν επηρεάζονται από τετοιου είδους δυσκολίες.

Το "τσιμεντένιο" ηθικό τους δεν λυγιζει έυκολα ... !

Έχουν μάθει στα δύσκολα και σημερα θα δώσουν ξανα τον καλυτερο εαυτό τους, πιέζοντας και πειθαρχόντας τις αισθησεις τους για μία ακόμα ώρα.

Αυτό όμως δεν σημαινει, πως δεν πρεπει να επισημαίνουμε τη δυσκολία της σημερινής "νυχτερινής βάρδιας",  για όλους αυτούς τους εργαζόμενους, που στις  4:00 τα ξημερώματα της Κυριακής, θα χρειαστεί να γυρίσουν τα ρολόγια μία ώρα πίσω, δηλαδή να στις 3:00.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis