Υποστράτηγος Ελευθέριος Ντουρουντούς: Υπόθεση με βάθος η σύλληψη της 43χρονης με τα 4,5 κοκαΐνης

Υποστράτηγος Ελευθέριος Ντουρουντούς: Υπόθεση με βάθος η σύλληψη της 43χρονης με τα 4,5 κοκαΐνης

Ως μια «υπόθεση που έχει βάθος» χαρακτηρίζει την σύλληψη 43χρονης που μετέφερε στη Μυτιλήνης μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης,  4,5 κιλά, με το πλοίο της γραμμής, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Βορείου Αιγαίου Ελευθέριος Ντουρουντούς.

Μιλώντας στην ΕΡΤ Αιγαίου ανέφερε ότι «η υπόθεση έχει ιδιαιτερότητες. Χρειάζεται υπομονή για την διαχείριση της περαιτέρω έρευνας. Η υπόθεση είναι πλέον στην δικαιοσύνη η οποία θα φτάσει μέχρι το τέλος. Είναι ένα ζητούμενο αν αυτή η μεγάλη ποσότητα προοριζόταν για την αγορά του νησιού. Δεν μπορεί να απευθυνόταν μόνο στο αγοραστικό κοινό της Λέσβου».

Η 43χρονη που ταξίδευε με τον άντρα της και τον 11χρονο γιο τους, φτάνοντας στον λιμάνι το πρωί της Πέμπτης 16 Σεπτεμβρίου στο λιμάνι της Μυτιλήνης αντιλήφθηκε τον έλεγχο των λιμενικών και έφυγε με την ποσότητα κοκαΐνης κρυμμένη στις αποσκευές της και το παιδί της για το κέντρο της Μυτιλήνης, ενώ ο άντρας της συνελήφθη από τους λιμενικούς καθώς βρέθηκε μικρή ποσότητα ηρωίνης στις αποσκευές του.

Η 43χρονη κατευθύνθηκε σε καφετέρια στο κέντρο της Μυτιλήνης και όταν αντιλήφθηκε ότι παρακολουθείται από την αστυνομία άφησε την ποσότητα κοκαΐνης στην τουαλέτα, η οποία και εντοπίστηκε από τους υπαλλήλους της καφετέριας, ενώ μετά από έρευνα της αστυνομίας συνελήφθη η 43χρονη η οποία είχε εκδώσει εισιτήρια και ήταν έτοιμη ν’ αναχωρήσει από το νησί.

Πηγή: ertnews.gr