Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:29 | 10/07/2016

Απαγορεύεται λόγω των μνημονιακών δεσμεύσεων της χώρας -αλλά και της λογικής θα προσθέταμε- η επάνοδος απόστρατων αξιωματικών ή όχι; Τους δανειστές και τις απαγορεύσεις τους,τους θυμόμαστε όποτε μας συμφέρει;Για την περίπτωση των στρατιωτικών της περιόδου 1990-92 για παράδειγμα;

Τα ερωτήματα τα θέτουμε,γιατί όπως μαθαίνουμε ετοιμάζεται άλλη μια καραμπινάτη “επιχείρηση αναξιοκρατίας” στο στράτευμα. Αυτή τη φορά στο Στρατό Ξηράς.

Ιατρός που αποστρατεύθηκε πριν από τρεις μήνες θα κριθεί από το ίδιο συμβούλιο που τον αποστράτευσε στις 25 Ιουλίου,με το ερώτημα της ανάκλησής του ως εν ενεργεία ανώτατου αξιωματικού! Τι άλλαξε στο τρίμηνο; Όπως λένε οι πληροφορίες υπουργός της κυβέρνησης -εκτός ΥΠΕΘΑ- ενδιαφέρθηκε.Το αίτημα εκτός από την ανάκληση περιλαμβάνει και τοποθέτηση του απόστρατου σε καλή θέση νοσοκομείου.

Να επισημάνουμε ότι επαναφορά αποστράτων επιτρέπεται ΜΟΝΟ για λόγους υγείας ή για οικονομικούς λόγους.Νομίζουμε ότι η συγκεκριμένη περίπτωση δεν μπορεί να δικαιολογηθεί με καμία από τις δύο αιτιολογίες.

Ελπίζουμε ότι και η πολιτική ηγεσία αλλά και η ηγεσία του ΓΕΣ δεν θα υποκύψουν στο ενδιαφέρον του υπουργού άλλου υπουργείου…

 

 

 

www.militaire.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis