Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:15 | 14/01/2018

Του Χρίστου Ζήνωνος

Ο κ. Λαζαρίδης, ανέφερε στο ThemaOnlineότι στη γειτονιά του, στον Κάψαλο Λεμεσού, υπήρχε ένα θέμα με ένα σπίτι του οποίου ο ιδιοκτήτης απουσιάζει στο εξωτερικό, ενώ ήταν ανοικτό χωρίς πόρτες και παράθυρα.

Κάποια στιγμή πρόσεξαν στη γειτονία άγνωστα πρόσωπα να μπαίνουν μέσα στο ακατοίκητο σπίτι, μη γνωρίζοντας αν έχουν κάποια σχέση με τον ιδιοκτήτη και τι δουλειά έχουν εκεί.

Οικογενειάρχης και φιλήσυχος πολίτης, ο κ. Λαζαρίδης ανησύχησε και ενημέρωσε τον Αστυνομικό Σταθμό Αγίου Ιωάννη για να αναφέρει την κατάσταση, ενώ ταυτόχρονα μέλος της οικογένειας του επικοινώνησε με το ThemaOnline, για να εκφράσει την ανησυχία της.

[custom:google-ads]

“Έχουμε μωρά, εγγόνια στη γειτονία, δεν ξέρουμε ποιος ή ποιοι μπαίνουν στο σπίτι και γιατί”, μας ανέφερε η σύζυγός του πολίτη.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με το Γραφείο Τύπου της Αστυνομίας, για να εξετάσουμε αν μετά την αναφορά του πολίτη στην Αστυνομία, θα ήταν σωστό να αναφέρουμε οτιδήποτε για την περίπτωση. Τελικά, κρίναμε ότι σωστότερο θα ήταν να αφήσουμε τις αρχές να κάνουν τη δουλειά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κάτι που μεταφέραμε και στην οικογένεια του κ. Λαζαρίδη.

Το Σάββατο 13/1, επικοινώνησε ξανά ο κ. Λαζαρίδης με το ThemaOnline για να μας πει ότι το θέμα λύθηκε, ενώ θέλει να ευχαριστήσει δημόσια τον αστυνομικό Μαρίνο Χριστοφόρου που όπως μας εξήγησε, πήρε την υπόθεση πάνω του.

“Μου τηλεφώνησε ο ίδιος τρεις φορές για να δει αν όλα είναι καλά στη γειτονιά”, ανέφερε και συμπλήρωσε λέγοντας μας, “διευθέτησε να περνά περιπολικό από τη γειτονιά τακτικά”.

Τελικά, ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη, δεν έβαλε την υπόθεση στην άκρη αλλά βρήκαν τον ιδιοκτήτη του ακατοίκητου για να μάθουν αν είναι εις γνώση του η κατάσταση.

Ο ιδιοκτήτης, αφού ενημερώθηκε και ενώ ήταν στο εξωτερικό διευθέτησε άμεσα να μπουν ξύλινα πλακάζ στην οικία και το θέμα να λήξει μια και καλή.

Η υπομονή και η εμπιστοσύνη που έδειξαν οι πολίτες στις αρχές, ιδιαίτερα στον Σταθμό Αγίου Ιωάννη και τον αστυνομικό Μαρίνο Χριστοφόρου που πήρε την υπόθεση πάνω του, ήταν τα συστατικά που είχαν ως αποτέλεσμα την άριστη συνεργασία πολιτών – Αστυνομίας.

Κλείνοντας, μεταφέρουμε τις ευχαριστίες του κ. Λαζαρίδη και της οικογένειας του προς τον αστυνομικό Μαρίνο Χριστοφόρου, που όπως μας ανέφερε χαρακτηριστικά, αποτελεί πρότυπο αστυνομικού ενώ ουδεμιά σχέση είχαν μαζί του πριν την συγκεκριμένη περίπτωση.

*Η κέντρική φωτογραφία είναι αρχείου

www.tothemaonline.com

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis