Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:14 | 22/06/2020

«Όταν κατέθεσε ήταν από την επήρεια σκληρών ναρκωτικών και καθεστώς ψυχολογικής πίεσης. Τώρα που ηρέμησε μου είπε ότι δεν θα αντέξει τη διαδικασία γιατί κατασκευάζονται σενάρια και είναι προκαταβολικά ένοχη. Μου είπε ότι θα κάνει κακό στον εαυτό της. Νοσηλεύτηκε για μερικές ώρες στο νοσοκομείο».

Αυτό είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο συνήγορος της 33χρονης Βασίλης Νουλέζας που κατηγορείται για την υπόθεση αρπαγής της 10χρονης στη Θεσσαλονίκη, ενώ νωρίτερα είχε πει ότι θα ζητήσει νέα 48ωρη προθεσμία, προκειμένου η γυναίκα να απολογηθεί την Τετάρτη.

Ο δικηγόρος τόνισε ότι ο ίδιος έχει πέσει θύμα μπούλινγκ.

«Έχω υποστεί μπούλινγκ και δημόσιο διαδικτυακό λιθοβολισμό που ενισχύθηκε από ανακοινώσεις δικηγόρων. Δεν ταυτίζομαι με την εντολέα μου, την οποία πιστεύω και υπερασπίζομαι με νομικά επιχειρήματα» είπε ο δικηγόρος.

Για την επίθεση που δέχεται είχε κάνει ανάρτηση και στο Facebook.

«Μη νομίζει ότι η άλλη πλευρά ότι έχουμε κάνει λοβοτομή. Η θέση μας με την κ. Ανάσογλου είναι ότι πρέπει να διερευνηθεί ποιοι άλλοι είναι μαζί της σ' αυτό το πράγμα. Με τάση εμμονής, διατυπώνει ότι ήταν μόνη» είπε μιλώντας στο Open.

Ο γνωστός ποινικολόγος πρόσθεσε:

«Αν δεν είχε δημοσιοποιηθεί η φωτογραφία της και δεν είχε γίνει ο σάλος αυτός -η οικογένειά του οφείλει τα πάντα στην δημοσιότητα που πήρε το θέμα- το κορίτσι θα είχε την τύχη της Μαντλίν. Η ποινική δίωξη πρέπει να επεκταθεί σε απόπειρα ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο, λόγω της χορήγησης των ναρκωτικών κοκτέιλ».

Δείτε το βίντεο:

newsbeast.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis