Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:39 | 12/06/2020

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών συγχαίρει τους συναδέλφους της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας για την εξιχνίαση της πρωτοφανούς επίθεσης με καυστικό υγρό που είχε δεχτεί η άτυχη συμπολίτης μας στην Καλλιθέα.

Χωρίς τυμπανοκρουσίες και υπό την ασφυκτική πίεση των Μ.Μ.Ε. και των γνωστών συνδικαλιστών «τηλεσχολιαστών» επί παντός επιστητού που δεν ξέρουν τι σημαίνει προανάκριση, οι συνάδελφοί μας ξεκινώντας ουσιαστικά από το μηδέν, εργάστηκαν ατέλειωτες ώρες με υπομονή και μεθοδικότητα για να καταφέρουν τη σύλληψη της φερόμενης δράστριας με συντριπτικά ενοχοποιητικά στοιχεία εις βάρος της και να την οδηγήσουν στην Δικαιοσύνη.

Ως η μεγαλύτερη πρωτοβάθμια ένωση αστυνομικών της χώρας μείναμε πιστοί στις αρχές και τις αξίες μας και ουδέποτε σχολιάσαμε οτιδήποτε αφορούσε την εν λόγω υπόθεση, επιδεικνύοντας απόλυτο σεβασμό στους συναδέλφους – μέλη μας.

Οι Έλληνες αστυνομικοί αν εργάζονται με τις κατάλληλες συνθήκες και έχουν την υποστήριξη της Πολιτείας, είναι σε θέση να φέρουν εις πέρας οποιαδήποτε αποστολή και να κρατήσουν την κοινωνία ασφαλή από κάθε είδους απειλή.

Για το Δ.Σ. της Ένωσης Αθηνών

Ο Πρόεδρος Πάκος Δημοσθένης

Ο Γενικός Γραμματέας Χύτας Κων/νος

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis