Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:48 | 04/10/2017

Ελεύθερη, με περιοριστικούς όρους, αφέθηκε, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, η 16χρονη που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση απαγωγής του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη.

Η 16χρονη οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα, ο οποίος της απήγγειλε κατηγορίες για άμεση συνέργεια στην απαγωγή και άμεση συνέργεια σε απόπειρα εκβιασμού για λήψη λύτρων.

[custom:google-ads]

Αμέσως μετά απολογήθηκε ενώπιον του ανακριτή που την άφησε ελεύθερη, επιβάλλοντάς της τους περιοριστικούς όρους απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της παρουσίας μία φορά τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής της.

"Ζητήσαμε να καταθέσουμε την ίδια ημέρα και ευτυχώς και η κυρία ανακρίτρια και ο κύριος εισαγγελέας το δέχτηκαν, κατέθεσε αμέσως και αφέθηκε ελεύθερη μετά την απολογία της. Η μικρή δεν γνώριζε απολύτως τίποτα και αυτό το λέω κατηγορηματικά και δεν προκύπτει και από κανένα μέρος της δικογραφίας ότι γνώριζε" είπε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος της 16χρονης, Γιώργος Φραντζεσκάκης και πρόσθεσε:

"Δεν είχε καν λόγο να υποπτευθεί κάτι, να πάει το μυαλό της στο κακό και να σκεφτεί ότι οποιαδήποτε περίεργη πράξη μπορεί να βρίσκεται πίσω από όλα αυτά... Και η μητέρα δεν γνώριζε απολύτως τίποτα, έπεσε από τα σύννεφα... Ακόμα και τώρα, η μικρή προσπαθεί να συνειδητοποιήσει πώς έχει βρεθεί μπλεγμένη σε όλη αυτήν την ιστορία".

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Πηγή:  www.enikos.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis