Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:59 | 29/09/2016

Ενδείξεις αποσύνθεσης στο σημείο όπου διεξάγονται οι έρευνες για τον μικρό Μπεν εντόπισαν οι Βρετανοί αστυνομικοί όπως ανακοίνωσε ο επικεφαλής των ερευνών Τζον Κάζινς.

Όπως εξήγησε οι ενδείξεις εντοπίστηκαν στο δείγμα χώματος που εστάλη προς επεξεργασία στα βρετανικά εργαστήρια με τα οποία συνεργάζονται οι βρετανοί αστυνομικοί και τα οποία έχουν ασχοληθεί με υποθέσεις όπως η 11η Σεπτεμβρίου και η τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο.

Ωστόσο οι ειδικοί της σήμανσης δεν έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής να εξακριβώσουν αν τα στοιχεία της αποσύνθεσης προέρχονται από άνθρωπο.



Το χώμα, σύμφωνα με την Daily Mirror, προέρχεται από το σημείο που βρίσκεται η ελιά η οποία φυτεύτηκε μετά την εξαφάνιση του μικρού Μπεν.

Στα άλλα σημεία μέχρι στιγμής στο χωράφι με τις ελιές οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει στοιχεία αποσύνθεσης απο σκυλιά, μια νυχτερίδα και ανθρώπινα απορρίμματα.

 

Το σπίτι που έμενε ο Μπεν το 1991


Εντωμεταξύ το φως της δημοσιότητας βλέπουν για πρώτη φορά φγωτογραφίες από το εσωτερικό του αγροτόσπιτου που φιλοξένησε την οικογένεια του Μπεν το καλοκαίρι του 1991 στην Κω. 

Το εσωτερικό του σπιτιού που είχε ανακαινιστεί για τις ανάγκες της διαμονής της οικογένειας στο νησί πριν από 25 χρόνια, παραμένει στην ίδια ακριβώς κατάσταση όπως το 1991, όταν το μικρό αγόρι εξαφανίστηκε ξαφνικά και χάθηκε μια για πάντα. Όπως φαίνεται, μετά την εξαφάνιση του Μπεν δεν έμεινε κανείς στο συγκεκριμένο σπίτι.

Οι παιδικές ζωγραφιές στους τοίχους και τις πόρτες του οικήματος τραβούν την προσοχή. 

 

Δείτε φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού 







 

www.protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis