Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:14 | 15/02/2016

Ένα από τα θέματα που προβληματίζουν τις τελευταίες εβδομάδες το προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ. είναι αν θα δοθεί τελικά παράταση στο χρονικό διάστημα εντός τους οποίου μπορούν να εγκριθούν τα υπόλοιπα των κανονικών αδειών του 2015.

Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι τις τελευταίες μέρες στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του policenet.gr δεχόμαστε μεγάλο αριθμό ερωτημάτων που αφορούν το συγκεκριμένο ζήτημα.

Προς το παρόν δεν έχει ληφθεί κάποια απόφαση για τη συγκεκριμένη εκκρεμότητα (αν και αναμένονται άμεσα εξελίξεις), με την οποία ασχολήθηκε και η  Ένωση Αξιωματικών Κρήτης που απέστειλε έγγραφο προς την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αξιωματικών Αστυνομίας μέσω του οποίου αιτείται τη παρέμβαση της Ομοσπονδίας για παράταση της περιόδου χορήγησης κανονικών αδειών έτους 2015.

Διαβάστε το σχετικό έγγραφο:

 

Κύριε Πρόεδρε,

 

Η ένωσή μας έγινε αποδέκτης αιτήματος μελών μας για παράταση της περιόδου χορήγησης κανονικών αδειών έτους 2015 καθόσον, λόγω τόσο της περιόδου πριν από το Δημοψήφισμα της 05-07-2015 όσο και ένεκα της προεκλογικής περιόδου των Βουλευτικών εκλογών του Σεπτεμβρίου περιορίστηκε σημαντικά το διάστημα χορήγησης αυτών.

Παρακαλούμε για την ενημέρωσή σας και τις δικές σας περαιτέρω ενέργειες προς την προώθηση του αιτήματός μας.

 

proedros genGram

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis