Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:01 | 28/01/2020

Η ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Νοτιοανατολικής Αττικής:

Η Ένωσή μας, πριν την ψήφιση του Νομοσχεδίου για το ασφαλιστικό και στα πλαίσια διαβούλευσης του Σχεδίου Νόμου, απέστειλε υπόμνημα στον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Γιάννη Βρούτση, για την διόρθωση της αδικίας που εμπεριέχει το εν λόγω Νομοσχέδιο όσον αφορά την απώλεια μεγάλου ποσοστού αναπλήρωσης των διπλών συντάξιμων χρόνων Υπηρεσίας κάποιων Υπηρεσιών από 2% σε 0,5% μετά τα Σαράντα (40) έτη Υπηρεσίας, μεταξύ αυτών: Πυροτεχνουργοί Ανιχνευτές – Εξουδετερωτές αυτοσχέδιων εκρηκτικών μηχανισμών, Συνοδών Αστυνομικών Σκύλων ανίχνευσης εκρηκτικών, Ε.Κ.Α.Μ., Ιπτάμενοι και Μηχανικοί Εναερίων Μέσων της ΕΛ.ΑΣ. κτλ.

Το Προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, διαχειρίζεται εδώ και ημέρες το ζήτημα με τον Νομικό της Σύμβουλο Αθανάσιο Κανελλόπουλο, καθώς και με επιστημονικούς παράγοντες οι οποίοι και κατά το παρελθόν έχουν ασχοληθεί με το ασφαλιστικό της ΕΛ.ΑΣ. πριν τον Νόμο Κατρούγκαλου.

Η Ένωσή μας είναι για άλλη μία φορά παρούσα και παρεμβαίνει έτσι ώστε να προασπίσει τα δικαιώματα των μελών της και των Υπηρεσιών που βρίσκονται στα όρια της εδαφικής αρμοδιότητάς της.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος

Ο Γεν. Γραμματέας

ΤΣΑΠΑΡΑΣ Γεώργιος

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis