Υπό κράτηση βρίσκεται ο Λιμενάρχης Θεσσαλονίκης και άλλοι έξι πλοηγοί του λιμανιού της Συμπρωτεύουσας - Ερευνώνται για δωροδοκία

ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ
Υπό κράτηση βρίσκεται ο Λιμενάρχης Θεσσαλονίκης και άλλοι έξι πλοηγοί του λιμανιού της Συμπρωτεύουσας - Ερευνώνται για δωροδοκία

Υπό κράτηση βρίσκονται ο Λιμενάρχης Θεσσαλονίκης και έξι πλοηγοί του λιμανιού της Συμπρωτεύουσας έπειτα από έρευνα για υπόθεση δωροδοκίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι επτά άνδρες του Λιμενικού Θεσσαλονίκης που βρίσκονται στα χέρια της Ενιαίας Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων των Σωμάτων Ασφαλείας, εξετάζονται για υποθέσεις μεροληπτικής και κατά προτεραιότητα εξυπηρέτησης πλοίων στη Θεσσαλονίκη, έπειτα από χρηματισμό.

Έκκληση για αντικατάστασή των πλοηγών στο λιμάνι Θεσσαλονίκης

Παραμένει αδιευκρίνιστο αν πρόκειται για σύλληψη των ανδρών, ενώ η κράτησή τους έχει προκαλέσει αναταραχή στη λειτουργία του λιμανιού με την ιδιωτική εταιρεία που διαχειρίζεται το λιμάνι της Θεσσαλονίκης να ζητά επειγόντως από το υπουργείο Εμπορική Ναυτιλίας την άμεση αντικατάσταση των πλοηγών καθώς δεν υπάρχει ούτε ένας για τον ελλιμενισμό των πλοίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες το υπουργείο έχει δεσμευτεί πως απόψε κιόλας θα ανταποκριθεί στο αίτημα της διαχειρίστριας εταιρείας.

Για την όλη υπόθεση έχει ενημερωθεί ο προϊστάμενος Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Στέφανος Ζαρκατζιάς.

Πηγή: iefimerida.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Κατηγόρησαν αστυνομικούς του "Θησέα" για κλοπές, εκβιασμούς και κατάχρηση εξουσίας αλλά αθωώθηκαν