Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:44 | 18/08/2015

Σε εξαιρετικά δύσκολη θέση έχει βρεθεί ο δικηγόρος του υπόδικου για ληστεία και κατοχή ναρκωτικών Α.Π., ο οποίος συνελήφθη για την προμήθεια 3 συσκευών κινητής τηλεφωνίας στον πελάτη του, ενόσω αυτός βρισκόταν στα κρατητήρια των δικαστηρίων Λευκωσίας.

Ο δικηγόρος συνελήφθη όταν αστυνομικοί οι οποίοι υπηρετούν στα κρατητήρια των δικαστηρίων Λευκωσίας αντιλήφθηκαν την κίνησή του να παραδίδει ένα χακί φάκελο στον πελάτη του ο οποίος εκτίει ποινή 8ετούς κάθειρξης για υπόθεση ληστείας και ενώ αυτός βρισκόταν σε κελί.

Χθες ο κατάδικος είχε οδηγηθεί στα δικαστήρια αφού εναντίον του στοιχειοθετήθηκε και μια υπόθεση για κατοχή συνθετικών ναρκωτικών, με το αδίκημα μάλιστα να διαπράττεται την περίοδο κατά την οποία είναι έγκλειστος των Κεντρικών Φυλακών. Αφού ο ίδιος παραδέχθηκε ενοχή, το δικαστήριο του επέβαλε ποινή φυλάκισης δύο μηνών την οποία θα εκτίσει διαδοχικά μετά την 8ετή φυλάκιση που του επιβλήθηκε για τη ληστεία.

Ήταν ακριβώς η στιγμή αφού του επιβλήθηκε και η ποινή για τα ναρκωτικά, ο κατάδικος μεταφέρθηκε στο κελί του και τότε ο δικηγόρος του παρέδωσε τον φάκελο. Οι αστυνομικοί νομίζοντας αρχικά ότι επρόκειτο για ναρκωτικές ουσίες ειδοποίησαν την ΥΚΑΝ, χωρίς να παρέμβουν, ωστόσο απεδείχθη ότι εντός του φακέλου υπήρχαν 3 κινητά τηλέφωνα τοποθετημένα μέσα σε... προφυλακτικά με σκοπό την μεταφορά τους στις Κεντρικές Φυλακές!

Πληροφορίες που επικαλείται ο "ΠΟΛΙΤΗΣ" ο δικηγόρος, αφού συνελήφθη, τηλεφώνησε στο δικηγορικό γραφείο όπου εργάζεται, ενημερώνοντας για το περιστατικό και ότι τελεί υπό σύλληψη.

Ο αστυνομικός σταθμός της Πύλης Πάφου διεξάγει την έρευνα της υπόθεσης, ενώ χθες εξεταζόταν το ενδεχόμενο να υποβληθεί σήμερα αίτημα στο δικαστήριο για παράταση της κράτησης του δικηγόρου με σκοπό την περαιτέρω έρευνα ώστε να διαπιστωθεί το κατά πόσον εμπλέκονται τρίτα πρόσωπα ή παράνομα κύκλωματα.

 

http://www.newsit.com.cy

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis